Épphogy csak kezdünk fellélegezni, hogy a koronavírus legutóbbi mutációja, az omikron talán kevésbé veszélyes, mint az elődjei, már megjelentek az első hírek egy újabb mutációról. A B. 1. 640. 2 vírusvariánst egy Kamerunból Franciaországba érkező utas mintájában mutatták ki először.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Van még pár betű a görög abc-ben, sajnos!
division
@Nessy: Amíg nem lesz meg világszerte a kellő mértékű átoltottság, sosem lesz vége. Az oltatlanok szervezetében mindig lesznek újabb és újabb mutánsok. A WHO - nak nagyon rá kell menni arra amit el akarnak érni még az idén, hogy ne a gazdag országoknak jusson 4. 5. 6. oltás, hanem a szegényeknek is legalább az első.
Sámannus
A sok hülye oltásellenes tesz róla,, hogy legyen utánpótlás.
division
@Sámannus: Na igen, ők is tehetnek róla, de amit fentebb írtam globális szinten, az a nagyon komoly probléma. Vegyük azt, hogy a gazdagabb országokban van egy 70-80% - os átoltottság, míg van ahol a 10-20% - ot sem éri el, nem a saját hibájukból. Ezen kell és akar is a WHO változtatni.
Rockxy
a nyomdából egyenesen a forgalmazókhoz került

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.