Márki-Zay Péter jobbkeze, Kész Zoltán 2021 óta Veszprémben a VeszLife Magánklinika ügyvezetője– mutatott rá közösségi oldalán Varga-Damm Andrea. A veszprémi országgyűlési képviselő szerint ez meg... Márki-Zay Péter jobbkeze, Kész Zoltán 2021 óta Veszprémben a VeszLife Magánklinika ügyvezetője– mutatott rá közösségi oldalán Varga-Damm Andrea. A veszprémi országgyűlési képviselő szerint ez meg.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@percsi: mert ez maguk szokása bányás ? ,+ térdig gumicsizmába tűrve a barikák hátsolábát ? karámok rémei ? mit [email protected]+: @teuton: @Emmersson71: @RonaGyuri: @kissé felnőttem: ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
és mi ebben a probléma Csánynak is van és még a tőbbi kié az ormos? akkor gond ? otp birja
RonaGyuri
ja és ez a galád még arra is vetemedett, hogy reggel reggelizni szokott és délben ebédelni, sőt eset vacsizni!! =))
kulabombaafityiszre
Ki a tulajdonos,mert az ügyvezető nem az.
Talán várkonyi lőrinc egyik cége?
durbincs
@Nyírfa: És mikor maguk lent a bányába halálra töcskölik a csilléket ? azok kinek panaszkodnak ? A fáradt olajnak ? mint @csak húgy...: @Pálinkás Pál: Palika + a herélt csilletöcskölő ? ez a @simmering73: nevű Bezzeg - Tahó ? vagy a pirulas?@Eladott Ország: @RonaGyuri: @kula: ?
durbincs
@percsi: mert ez maguk szokása bányás ? ,+ térdig gumicsizmába tűrve a barikák hátsolábát ? karámok rémei ? mint@Emmersson71: @kula: @RonaGyuri: a kisnyilas ,?
percsi
@durbincs: Ezzel a sok fas.sággal összejött a csirkefarhátra való? Januárban vedd meg, ne várj februárig, mert akkor drágább lesz! Kezdek aggódni érted!
teuton
@kulabombaafityiszre: Ertelmes kerdeseket nem tegyel fel egy hülyenek! Valaszolni ugysem fog, mert öt nem ezert fizetik, csak a szelsöjobbos oldalak hazugsagainak reklamozasaert jar ide.
kulabombaafityiszre
@teuton: ma, 19:14
Legalább lefoglalja magát amíg nagy bambán próbálja megérteni ki kicsoda.
durbincs
@percsi: mert ez maguk szokása bányás ? ,+ térdig gumicsizmába tűrve a barikák hátsolábát ? karámok rémei ? mit [email protected]+: @teuton: @Emmersson71: @RonaGyuri: @kissé felnőttem: ?
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.