Kábítószer birtoklása miatt adott ki körözést a rendőrség egy magyar "influenszer" ellen. Bár a netes közönség Bish Bharbieként, vagy Kiss Liliként ismeri, a transznemű magyar youtuber Kiss József... Kábítószer birtoklása miatt adott ki körözést a rendőrség egy magyar "influenszer" ellen. Bár a netes közönség Bish Bharbieként, vagy Kiss Liliként ismeri, a transznemű magyar youtuber Kiss József...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@csak húgy...: @orsos vendel: @simmering73: @jesz: @bakcsubakka: De maguk akkor is csak Denevér-farháton élnek ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Tisztázzuk. Azért van az elfogatóparancs mert drogot birtokol vagy mert transznemű. Ha a drog miatt, akkor a vadhajtásokat máris be lehet perelni az illetőnek.
csak úgy....
@durbincs: ti így kerestek párt magatoknak, rendörsegg nélkül már nem is megy? -végül is,ez is egy lehetöség..
te, a bede zsolti szülésin van?-már régen nem hallotam a lyányról...
durbincs
@csak húgy...: @orsos vendel: @simmering73: @jesz: @bakcsubakka: De maguk akkor is csak Denevér-farháton élnek ?
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: ?
durbincs
@namihami: maga ezzel az @odst: névűvel csak nem pedofil-bratyok ?
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: mert ez most magukról szol ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.