Sedef Kabas 1-4 évnyi börtönbüntetést kaphat ezért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ilyen volt nem is olyan régen ki hazánkban! Ahhoz is sokan tapsoltak! Vannak akik ma is ezt tennék! Nincs új a Nap alatt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Németh István: mesélj még gyogyós pisti..
Nessy
@Németh István: Ámen! Te vagy az élő példa arra amit leírtál? "minden vélt ellentétet lehet normálisan és segítőkészen kezelni, ezzel vagyunk és leszünk képesek ELŐRE HALADNI!" Háááát???
Németh István
@Nessy: Miért nincs igazam!? különben az Erdogán esetre, kevés az 1-4 év! ÉS NÁLUNK IS EZT, VAGY ilyen KEMÉNY ÉS HATÁROZOTT BÜNTIT KISZABNI! Lenne rend a parlamentben (is)!
Németh István
@koszpeko: koszjankó! te csak a szarba tudsz vájkálni! ez különleges adottság erre büszke lehetsz! Különben aki tudta 1954-56-ban hogy rendszerváltás lesz, vagy az az utáni időszakban, mondjuk 70-72-ig hogy az új gazdasági mechanizmus elsöpri a kommunistákat annak keresztbe hosszában én nyalom ki a seggét a Rákóczi úton! Te pöcs akkor is és még az után sokáig meg kellett élni, és eltartania családot ÉS lehetőleg úgy, hogy tiszta maradjon a lelki ismerte az illőtőnek! Ez persze nem te voltál, kosz-mók! És sírni fogsz a szégyenedben ha rájössz, hogy sokan azért tanultak képezték magukat, hogy legyen mire hivatkozniuk, miért nem aktivizálódnak a "pártunk, kormányunk" csapatában! Mert az értelmesebbekre, a szorgalmasakra akkor is szükség volt -d e az iskola okán sok mindenből kilehetett bújni! Hány diplomád van kosz-gyűjtemény? Nekem van egynéhány! nyasdgem,... a többit már tudod, de jól csináld!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.