Sedef Kabas 1-4 évnyi börtönbüntetést kaphat ezért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ilyen volt nem is olyan régen ki hazánkban! Ahhoz is sokan tapsoltak! Vannak akik ma is ezt tennék! Nincs új a Nap alatt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rizikó
Ha itt is felelősségre vonnák a kormányfőt sértegetőket, nem lenne ellenzék. Ezek mind ilyen agresszív selejtek. Ingyen adnám a drogot nekik, a legkeményebbet! Döntsenek a fogyasztásáról libsi belátásuk szerint.
Lepényleső
...aki itt a legtöbbet mondja hivatalosnak mondott mivoltában,
- nem lehete annyi időre a mellette lévő cellában?
Baker
@Rizikó: jellemző, hogy felmerül az elmédben, hogy nálunk is lehetne ilyen. Persze addig nem terjed a gondolatod, hogy a kormányon is bőven akadnak ocsmány pofájúak, hogy a lakájmédiáról (vesd össze: KESMA) ne is szóljak.
Rizikó
@Baker: Azonnal elzárni aki a többség által választott vezetőt sértegeti! Na az rend lenne végre!
kissé felnőttem
@Rizikó: és forditva akkor lenne vezetője az országnak ? csak a parlamenti viselkedésteket nézve már ott sem lennétek mennétek janicsárnak és ?
Rizikó
@kissé felnőttem: Érzékenyen érintett? Hát így jártál!
Baker
@Rizikó: Felénk azt nem rendnek nevezik! Persze, a Fidesz elnevezésben már rég nem demokratát jelöl a d betű, hanem demagógot :)
Jóó..az F sem fiatalt takar, hanem faszkalapot :P
Rizikó
@Baker: Rend lesz Magyarországon és az nektek fájni fog!
koszpeko
@Rizikó: Te fogsz rendet csinálni? :DDDDD
Fáj az oldalam a röhőgéstől.
nyikari rendet csinál. :DDDD
MHV
Szegény Magyaroszág

Fentről zúdul a szó,
Piszkosszürke ár;
Haragos, gyanakvó,
Ki lenn a mélyben jár...
Hol a szabadító remény,
A rég várt új világ,
Miről annyit álmodtál,
Szegény Magyarország?
Nessy
Ilyen volt nem is olyan régen ki hazánkban! Ahhoz is sokan tapsoltak! Vannak akik ma is ezt tennék! Nincs új a Nap alatt!
kissé felnőttem
@Rizikó: majd fel fogsz ébredni, bár nem biztos minden társadalomban van alja is.Ha 45 év munkaviszonyt produlálsz tán lesz szavad, de arra sincs garancia.igyekezz megváltozni nem csak a hazugság létezik,
" a hazug embert előbb utolérik mint a sánta kutyát " tudd !
kissé felnőttem
@koszpeko: hát anarhiát azt tudnak az bizonyos orbános megy de egyszer véget ér az álom eszüket meg nem használhatják ám mert nincs. sikari a kari titka mit lehet várni tőle
koszpeko
@kissé felnőttem: Attól félek én is, hogy ha bukják a választásokat akkor nem lesz békés hatalom átadás.
Minnél nagyobb káoszt akarnak majd és a zavarosban menekülni.
kissé felnőttem
várható 3 deszantos repülő kölcsönbe is? itt már semmi nem kizárható aztán majd ugy jőnnek haza mint brókermarcsi ? hacsak nem a volgán túlra mennek nyaralni őshazát keresve
Németh István
@koszpeko: @kissé felnőttem: @Nessy: @Eladott ország: @kis tehen; mega többiek Kíváncsi vagyok ti aljas gecmarekok mikor mentek sittkóra! Merthogy ti nemcsak az államfőt sértitek meg nap-mint nap hanem a nemzet polgárait is moslék szemét banda!
koszpeko
@Németh István: Kik a nemzet polgárai?
A fidesz szavazók?
csak úgy....
@Németh István: mesélj még gyogyós pisti..
Rizikó
@kissé felnőttem: Buktok és mi tapsolni fogunk! Még az irmagját is eltöröljük az ellenzéki magyargyűlölőknek! Soha többé a hatalom szélére sem kerültök!
Németh István
@koszpeko: te gennyhuszár semmiképen nem számítasz annak!@Nessy: minta te gyurcsány haverod!@csak úgy...: valóban csak úgy menj a viseltes nárittyembe! Sajnos kedves @Rizikó: ezekkel kell megküzdeni - Erdogan stílust be kéne hozni, mert amit ez a söpredék banda megenged magának különösen a parlamentben az több mint felháborító!
Gratulálni kell az MSZP-nek a bangóné kirúgása végett! Ez kiváló lépés volt, ideje, hogy megszabaduljanak az őket lejárató egyedektől >> aratóféléktől stb.!
csak úgy....
@Németh István: mesélj még gyogyós pisti..
koszpeko
@Rizikó:Mi van megzüzódott a hibilimbi?
Rácsapódott az inkubátor teteje biztos.
Mosakszól szarházi.
kissé felnőttem
@Rizikó: és felébredve szaros bilibe lóg a kezetek ? nem a bankszámlátokra ? nyugtával dicsérd a napot ! és ahol rács van oda kevés napfény jut ám.
koszpeko
@Németh István: Nem számítok annak?
Te minek számítasz?
Megint kimenőd van a zártosztályról?
Vagy adtak egy laptopot addig se tombolsz.
Nincs az a nyugtató ami rajtad segítene.
Ezért inkább úgy vannak vele így megnyugszik a beteg.
Aztán mennek az ápoló bácsik és kapsz hátul megkötős kabátkát.
Azért figyelnek is nehogy újra összezúzd a gépet.
Németh István
@kistehen; @eladott ország; @csak úgy...: @koszpeko: te utóbbi tényleg kosz-összesség vagy te ezért a többiek meg mint aljadék, moslékok nem lehettek magyar polgárok, az ilyen mint a @kissé felnőttem; @nessy, stb sose nőnek fel, midig is tetves korcsok maradnak! Nincs miről beszélni!
Rizikó
@kissé felnőttem: Eltakarítjuk ezt a magyarellenes ellenzéket!
Csizmás Kond
Az egy örök igazság, hogy mindig a száj vereti meg a feneket...de sokan ezt csak úgy hiszik el ha maguk is kipróbálják..
csak úgy....
@Németh István: @Rizikó: @Csizmás Kond: obán buta birkái..
solidedge
Ha itt Orbán nyer tavasszal, akkor itt is úgy lesz. Rákosit fogjuk visszasírni.
csak úgy....
@KisTehen: csak ne kételkedj a pistitek szakmaiságában,hiszen a ti kutyátok dilis kölke! :) látod boci, ez a fidesz!
Nessy
@KisTehen: Van aki igen! Akinek a hozzátartozója egy mondat, és egy feljelentőnek köszönhetően 3 éven át, 1956 októberig élvezte Márianosztrát. Ház kutatás, B lista stb.
csak úgy....
miért? a @KisTehen: nem boci ? :) pisti gyagyás , nem igazán veszem a szívemre a baromságait,különben a többi lökött fideszesét sem.. :)
koszpeko
@Németh István: Te tényleg a mocskos paptetű vagy.
Ilyen mocskos kibaszott féregből nem lehet kettő.
Németh István
@csak úgy...: @Eladott Ország: @Nessy: @KisTehen: A mosoly országába jutottam! Igen! Nem, vigyor, mosoly! "Egy csónakban evezünk"... erről jut eszembe mikor az 50-es évek végén, a 60-as évek elején a nagybátyám kilbotjával kimentünk a Dunára evezni > csak forgolódtunk nem jutottunk semerre! Végül a csónakház góréja hozott ki minket motorcsónakkal! Na ennyire evezünk egy csónakban. Különben aki az árral szemben úszik az oda jut ahova az ellenzék tart > a mélység lehúzza! Ha haladni akarunk jobb ha minimálisan is de megpróbálunk a felszínen maradni! > hogy értsétek nem kell mindennel egyet érteni, de minden vélt ellentétet lehet normálisan és segítőkészen kezelni, ezzel vagyunk és leszünk képesek ELŐRE HALADNI! És ma Magyarország előre megy nem hátra, mi több nem is van kárhoztatva helyben maradásra! A moslék belső ellenség és az általuk igénybe vett külső ellenség dacára sem! Ezt jó lenne a koponyákba bevésni!
Németh István
@koszpeko: hát hogy őszinte legyek, majdnem pap lettem! A tetű az nálad van válogatott formában mint lapostetű de lehet ruhatetű is azért vakaródzol > kosz-jankó! Különben erre is van egy sztorim> inasok voltunk aztán az egyik srác szaporán vakaródzott,aztán jött a mester, hogy gyerek neked lapostetűd van szaladj szaporán a zöldségeshez és vegyél zellert azzal ól dörzsöld be a tököd aztán meglátod jön a csoda! Jött a szemőldökét és a haját is le kellett borotváltatnia! nem te voltál ez a hülye gyerek, akivel kibabráltak!?
koszpeko
@Németh István: Mi voltál?
Inas?
Hol?
A seggnyaló és szarzabáló iskolában?
Ott biztos nagy doktori és mesterfokon is vizsgáztál dicséretes kitünő eredménnyel.
Nem gratulálok hozzá én azt az iskolát nem akarom.
A komcsi időkben volt párttagkönyved gondolom és te is az elsők között lennél akinek ez a könyv előkerülne ha visszajönne az a rendszer.
Undoritó amit itt művelsz.
Gusztustalan ahogy bűzlenek soraid a lenyelt fityfaszos szartól.
csak úgy....
@Németh István: mesélj még gyogyós pisti..
Nessy
@Németh István: Ámen! Te vagy az élő példa arra amit leírtál? "minden vélt ellentétet lehet normálisan és segítőkészen kezelni, ezzel vagyunk és leszünk képesek ELŐRE HALADNI!" Háááát???
Németh István
@Nessy: Miért nincs igazam!? különben az Erdogán esetre, kevés az 1-4 év! ÉS NÁLUNK IS EZT, VAGY ilyen KEMÉNY ÉS HATÁROZOTT BÜNTIT KISZABNI! Lenne rend a parlamentben (is)!
Németh István
@koszpeko: koszjankó! te csak a szarba tudsz vájkálni! ez különleges adottság erre büszke lehetsz! Különben aki tudta 1954-56-ban hogy rendszerváltás lesz, vagy az az utáni időszakban, mondjuk 70-72-ig hogy az új gazdasági mechanizmus elsöpri a kommunistákat annak keresztbe hosszában én nyalom ki a seggét a Rákóczi úton! Te pöcs akkor is és még az után sokáig meg kellett élni, és eltartania családot ÉS lehetőleg úgy, hogy tiszta maradjon a lelki ismerte az illőtőnek! Ez persze nem te voltál, kosz-mók! És sírni fogsz a szégyenedben ha rájössz, hogy sokan azért tanultak képezték magukat, hogy legyen mire hivatkozniuk, miért nem aktivizálódnak a "pártunk, kormányunk" csapatában! Mert az értelmesebbekre, a szorgalmasakra akkor is szükség volt -d e az iskola okán sok mindenből kilehetett bújni! Hány diplomád van kosz-gyűjtemény? Nekem van egynéhány! nyasdgem,... a többit már tudod, de jól csináld!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.