Az orosz elnök belső köréhez tartozó oligarchák elképesztő vagyont gyűjtöttek össze, és ennek nagy részét a Az orosz elnök belső köréhez tartozó oligarchák elképesztő vagyont gyűjtöttek össze, és ennek nagy részét a "hanyatló" Nyugaton tartják. Ezt a kitettséget támadva meg lehet rendíteni a Putyin-rezsimet? Nem valószínű, de van más, jobb esélyekkel kecsegtető út is a nyugati döntéshozók előtt.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Eze nem csak a hasonlóság miatt releváns

„Az átlag orosz emberek életminősége kevéssé érdekli Putyint”

Mottó:
„Putyin úgy vezeti Oroszországot, mint egy bűnszervezetet,
a zsákmányból részesülnek az alvezérei és barátai,
de az orosz népesség alig.”

A fenti két megállapítás a wsj.com „Targeting Russia’s Oligarchs
Sanctions won’t bite unless they hit Putin’s coterie and their wealth” című elemzéséből származnak. A cikk azon lamentál, hogy mi mennyire „fájna”. S bár eljut addig, hogy „kinek?”, egy fontos lehetőség kimarad. Igen nagyin nem mindegy, hogy kit érnek el a szankciók; magát Putyint és közvetlen körét, a vezetést (érdekes módon maga a Párt ott sokkal kevésbé látszik mint Orbánnál), vagy magát az orosz népet.
Pedig van egy nagyin egyszerű és „nagyon olcsó” megoldás, ami a Cárnak magának, a közel és távoli környezetének, valamint az isten adta népnek is „fájna”: az összes sportszövetség egységes fellépése: az oroszok minden szinten történő felfüggesztésével! =))
Ami egyben sokat javítana a dopping helyzeten is! =))
lampa laz
Putyin jó tanítványa volt a csutiramszesz, ezt kitűnőre teljesítette, megalkotta itthon is.
"Putyin úgy vezeti Oroszországot, mint egy bűnszervezetet, a zsákmányból részesülnek az alvezérei és barátai, de az orosz népesség alig. Ez a rendszer hihetetlenül gazdaggá tette az orosz elnököt és barátait. Az átlag orosz emberek életminősége kevésbé érdekli Putyint, mint az, hogy megvédje a belső körét. Az ide tartozók pedig addig tarthatják meg kiváltságaikat és hatalmukat, amíg lojálisak a rezsimhez” – írja a Wall Street Journal
justhpeter
Minden lehetséges szankciót egyszerre rázúdítani Putyinra. Nincs kímélet. Putyin háborús bűnös.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.