Első hosszabb beszédét adta az orosz állami televízióban Vlagyimir Putyin elnök az orosz-ukrán háború kirobbanása óta. A beszédben – ami egy hosszú asztalnál zajlott, orosz légitársaságok utaskísérői között – elmondta, hogy szerinte a nyugati gazdasági szankciók szinte felérnek egy hadüzenettel,de még annak a szintjét nem érték el. Putyin szerint ugyan Oroszországban is vannak neonácik, de „nem a kormányban, mint Ukrajnában.” Az orosz hadsereggel kapcsolatban elmondta, hogy csak és kizárólag hivatásos katonák vesznek részt a hadműveletben, egy katonát sem soroztak be, és nem is tervezik. Azt is elmondta, hogy Oroszországban nem tervezik bevezetni különleges veszélyhelyzetet, szerinte az országban nincs, és nem is lesz ilyenre ok. Putyin azt is elmondta, hogy azt szeretné, ha Ukrajna demilitarizált, „náciatlanított” és semleges lenne, a semlegesség feltétele pedig az, hogy ne csatlakozzon a NATO-hoz.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Utaskísérők között?
No, már magyarázkodik, vagyis gyengül. Azaz, megijedhetett a saját oligarchái fellépésétől. Jó tudni, hogy van, akitől, amitől Putyin is fél.
Csak így tovább, szankció szankció hátán, teljes pénzügyi elszigetelés, a gazdaság bedöntése, aztán meglátjuk, hazudozik-e még vagy bedobja a törülközőt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.