Az oroszok az egyik legjelentősebb menekülő útvonalnak számító karamatorszki vasútállomás ellen követtek el támadást péntek délelőtt.

Az állomáson 4000 főként idős, nő és gyerek tartózkodott, akik mind a háború által sújtott országból próbáltak menekülni.

Csak erős idegzetűeknek! Fotókon a karamatorszki vasútállomáson történt pusztítás

Csak erős idegzetűeknek! Fotókon a karamatorszki vasútállomáson történt pusztítás

Csak erős idegzetűeknek! Fotókon a karamatorszki vasútállomáson történt pusztítás

Fotók: FADEL SENNA / AFP

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ennek drukkolnak a Shikari féle elmebetegek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: Bár az a helyzet, hogy Ti nem ismeritek el putyinnal egyetemben a hágai nemzetközi biróság fennhatóságát magatok felett, de az általuk dombaszba, és luhanszkba küldött ügyészi feltáró csapat semmifélle bizonyitékát nem találta putyinék állitásának.
És a témát bejezettnek nyilvánitom, semmifélle kapcsolatot nem óhajtok olyanokkal, még beszélgetés szintjén sem, aki/akik gyilkosok mellé állnak. Azokat bármilyen módon támogatják. Igy nekem orbán nem miniszterelnököm.Te meg kimélj meg a továbbiakban, gyilkosok támogatóinak nem tartozom semmiféle magyarázattal.
kereső
Aki elhiszi szijjártó péter hazugságait a nyelvtörvényről, annak álljon itt eu a kis szösszenet, az ungvári Ungvár21 magyar nyelvú tv csatorna oldaláról:
Humanitárius segélyadomány érkezett Magyarországról az Ungvári 10-es számú Dayka Gábor magyar tannyelvű Középiskolába. A tanintézmény sportterme több mint egy hónapja alakult át menekültszállóvá. Akkor összefogott a tantestület, és mindent megtesz, hogy a háború szörnyűségei elől menekülők ellátását biztosítsa. Az iskolában jelenleg 67 lakhelyét elhagyni kényszerülő személy tartózkodik, köztük 21 gyermek.

Ebben nem a segély a lényeges, hanem az, hogy : Dajka Gábor magyar nyelvű középiskola - Ungvár.
kereső
@Shikari: Maradj hitednél, én meg az enyémnél. A tej fehér továbbra is, hiába állitja orbán az ellenkezőjét.
kereső
@Shikari: Jeleztem már, semmiféle dolgom nincsen tömeggyilkosok támogatóival- és bármit is irsz ezek után, nem fogok reagálni.
kereső
@sgl: Shikarinak ma először. Van már egynéhány, akiken csak túllépek- bár nem is mondtam nekik.
Azt, hogy orbán nem a miniszterelnököm- ma reggel először- eddig még csak most jutottam el. Orbán annak a hárommillió kommunistának a miniszterelnöke, akik mind elmentek rászavazni, vagy elvitték őket.
kereső
@sgl: Még annyit: ez az ország orbánnak és a fideSS-nek köszönhetően olyan mélyre süllyedt az aljasság, az erkölcsnélküliség, az árulás, az emberi méltóság, a humánum elárulásának mocsarában, hogy én piréz leszek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.