Közösségi oldalán tette közzé új videóját Zelenszkij ukrán elnök, amelyben arra figyelmeztetetett, hogy a háború "vérfürdővé fog változni" ha nem kapnak további fegyvereket – írja a Telex.hu.

Zelenszkij figyelmeztető videót tett közzé
Fotó: PETER NICHOLLS / POOL / AFP

Az elnök azt is kifejtette, hogy amennyiben Ukrajna elesne,

az oroszoknak megvan a képessége arra, hogy ne csak Ukrajna ellen támadjon. Lengyelország, Moldova, Románia és a balti államok lesznek a következő célpontok, ha Ukrajna elesik

- fogalmazott.

Az elnök többek között páncélozott járműveket, repülőgépeket, légvédelmi rendszereket kért. Videóját azzal zárta, hogy:

A szabadságot jobban fel kell fegyverezni, mint a zsarnokságot. Adj fegyvert Ukrajnának, hogy megvédd a szabadságot.

Forrás: Telex

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Kalmár Szilárd az ISZOMM egyik alapítója írja a fészen:

"Ukrajna rohamosan veszti el azt a morális tőkét, amivel az orosz támadás kezdetekor még rendelkezett az ország. Hiába blokkolják az atlantista országokban az olyan oldalakat, mint az RT, egyre több és több információ jut el hozzánk azzal kapcsolatban, hogy az ukrán titkosszolgálat, az SBU nyilván amerikai segítséggel gyártja a valóságalapot nélkülöző rémhíreket. Kamu volt a mariupoli szülészet elleni támadás, kamu a bucsai mészárlás. Sajnos a kramatogorszki vasútállomás elleni rakétatámadás nem volt kamu, ott tényleg meghalt vagy hatvan civil, a probléma csak az, hogy ukrán területről indított ukrán rakéta vagy annak maradványa csapódott az emberek közé. Valószínűleg egy olyan rakéta, amivel egyébként a szakadár népköztársaságok valamelyikét vették célba. Mert ukrán részről ez is általános, az orosz többségű elszakadt városok bombázása, rakétákkal való lövése. Erről a nyugati sajtó nem ír, de olyanra volt példa, hogy ilyen városban készült pusztítás képével illusztrálták, hogy az ukránok mennyire szenvednek.
Visszataszító látni, hogy mennyire gagyi módon megy a világhülyítés és döbbenet, hogy a liberális nyugati sajtó és magyar leányvállalataik milyen szolgalelkűen adják vissza betűről betűre az ukrán propagandát. És eközben olyan hír nem jelenik meg itthon, hogy Zelenszkij tizenötszobás olaszországi luxusnyaralója zárva annak ellenére is, hogy az érintett város 50 ukrán menekültet lát el.
Miért ilyen elfogult a nyugati sajtó? Csak nem azért, mert azt látják, hogy nem egy orosz tankon a szovjet zászló lobog és szovjet zászlókkal fogadják az orosz többségű ukrán falvakban és városokban a felszabadítókat?"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
" a háború "vérfürdővé fog változni" ha nem kapnak további fegyvereket"
hát ja, mer a fegyverekből fognak előjönni a békegalambok.
percsi
@Bástya Béla Elvtárs: Kiáltsuk ki putykát áldozati báránynak!
Kalmár Szilárd a megmondó ember, ott az ész, a nyugat szellemileg elmaradott.
Az egész világ gyagyás, mert nem látja, hogy az oroszok az áldozatok, amikor egy másik országot a földdel egyenlővé tesznek. Ja, bocs, a videók és képek az mind kamu, nem is bombáznak Ukrajnában! A több 100e menekült a közmunkánkra, eü. ellátásunkra, oktatásainkra pályázik.
Egyébként a putyka a nagy kamugyártó, bánatunkra van egy követője is!
Sajnos egyes vezető több év unalmas "uralkodás" után háborúzni kezd, na persze elbújva, mert a harcmezőt nagy ívben elkerüli.
Bástya Béla Elvtárs
@percsi: Na, látod! Ilyen a mai baloldal!!! Tök mindegy, hogy koalícióban, avagy azon kívül: BAL-FAKE!
Bogatir
@Rockxy: Hát igen, az érvelést még tanulni kel a kis seggdugacsnak.
Bogatir
@Bástya Béla Elvtárs: Bízzátok a zsidókra Ukrajnát és majd nézzük meg mi marad belőle a végén. Ők harcolni fognak az utolsó ukrán katonáig, csak adjatok hozzá fegyvert. De szaporán és ingyen természetesen, aztán itt kő kövön nem marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.