Mivel „erősen megfogyatkoztak” az orosz precíziós fegyverek, ezért „elöregedett” és „kevésbé megbízható” eszközökkel harcol Oroszország Ukrajnában, írja a brit védelmi minisztérium hétfő reggeli jelentése alapján a Sky News nyomán a Telex.

Brit katonai hírszerzés: az oroszok mindenre lőnek, nincsenek tekintetettel a civilekre Ukrajnában

Fotó: MTI/AP/Francisco Seco

Precíziós csapások híján pedig a britek szerint mindenre lőnek az oroszok, amire csak tudnak. Bár Moszkva azt állítja, hogy mindent megtesznek a polgári áldozatok elkerülése érdekében, London szerint ez egyáltalán nem igaz:

„Oroszország intenzív és válogatás nélküli bombázásoknak vetette alá Ukrajna városait, szinte vagy teljes mértékben tekintet nélkül a civil áldozatokra.”

Címlapkép: Fotó: MTI/AP/Francisco Seco

Forrás: Telex

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem fontos - a ruszkiknak -, de a derék fityesznyikek ezt kedvelik és ezt támogatják! =))
rokker33
Tudtommal először az ukrán civilek kezdtek lőni a ruszkikra és sok katona meg is halt! Akkor ne panaszkodjon senki, hogy vissza lőnek!Ez háború nem cirkusz!A nyugati hirforrások meg annyira megbízhatóak, mint a magyar közvélemény kutató intézetek :)
Namely
A brit minisztérium/sky news/telex inkább azt nézhetné meg, hogy a britek miért vesznek még mindig orosz olajat, holott azt állítják, hogy már régen nem tesznek ilyet.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Egyúttal azt is megvizsgálhatnák a hős britek, hogy anno 2003-ban, amikor a jenkikkel katonai agressziót hajtottak végre Irak ellen, ők mennyire voltak tekintettel holmi civilekre.
gybognarjr
@rokker33: Agressziót hadseregek katonái követnek el, amit minden áron vissza kell verni. Hazáját védeni minden embernek a joga és kötelessége, nem csak a katonáknak. A fegyver nélküli és nem harcoló civileket gyilkolni, kínozni, deportálni viszont háborús bűnözés, ami a civilizációból kivetkőzött, barbár és állatias ösztönökkel harcoló Oroszok bevett módszere. Akik ezt helyeslik, támogatják, azok bűnpártoló barbárok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.