Egy brit komikus vette észre a kilógó... Egy brit komikus, Richard Herring az Instagramon osztotta meg a követőivel, hogy kislánya észrevett valami furcsát Roald Dahl A barátságos óriás című könyvének borítóján. A kép természetesen a Twitterre is kikerült, és nagyon sokan már el is kezdték fenni a sarlót, hiszen ezt a 18 karikás szemérmetlenséget nem lehet hőbörgés nélkül hagyni. Szerencsére a helyzet azért nem annyira meredek, hogy lógó óriáshímvesszőkkel akarná a kiadó sokkolni az angol gyerekeket, egyszerűen csak valaki figyelmetlen volt a borítóterv elfogadásakor. Egy másik twitterező előkereste a grafika eredetijét, ami egy Quentin Blake nevű karikaturista munkája, és ami képkivágás nélkül...simán látszik, hogy az óriás hüvelykujja csalja meg azon beteg, Kaleta-díjas emberek mocskos képzeletét, akik pl kis hazánkban óvodai nemváltó műtétekről fantáziálnak!

Forrás: player.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Szóval pánikra semmi ok, az óriásnak nem a pénisze, hanem csak a hüvelykujja himbálózik a kép szélén, bár a kiadónak attól még simán kínos a hiba. Okosabb lett volna egyértelműbben megszerkeszteni azt a nyomorult borítót, hogy a szülőket megkíméljék egy akaratlan felvilágosító kiselőadástól."

Aki tényleg olyan ostoba, hogy azt hiszi, az illusztrátor egy ágyékkötős óriásnak kilógó faszt rajzol, az tényleg pedo féreg!
Ez nem egy Borkai fotó, ahol véletlenül kilátszik valami! Ez egy KÉSZÍTETT RAJZ!
simmering73
Lehet, hogy az óriásnak tényleg nagy a pimpilije, de az a gatyában maradt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok