Sok van, ami csodálatos, de rögtön az ember után a legcsodálatosabb az orosz politikusok önbizalma. Csak az elmúlt fél napban atompusztulással fenyegették meg a fél világot, azon kívül saját magukat is, és megállapították a jövő világhatalmi Oroszországának alapelveit (sokadjára, de ez a mostani még…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ismét egy felettébb ismerős kifejezés

Szele: „A propaganda boszorkánykonyhája”

A szerző azzal indít, hogy: „Sok van, ami csodálatos, de rögtön az ember után a legcsodálatosabb az orosz politikusok önbizalma. Csak az elmúlt fél napban atompusztulással fenyegették meg a fél világot”.
A téma kapcsán említett példáknak nem csak a stílusa és hangneme volt nagyon ismerős, de időnként egyes kifejezések is nagyon ismerősen hangzottak Bayer, Szijjártó és Orbán előadásában.
Eljutott odáig, hogy:
„Pjotr Akopov fenyegetése a mai RIA Novosztyi publicisztika-rovatában, mely szerint az Egyesült Királyságot az Európai Unióval fogják felszabdaltatni, vagy Elena Karaeváé ugyanott, aki szerint „Az Európai Unió a történelem szemétdombjára kerül””. Ami már így is nagyon ismerős volt, de a szerző felteszi a jogos kérdést:
„Mi adja ezeknek az embereknek a mérhetetlen önbizalmát?”, amire érdekes elemzéssel válaszol benne:
„már két évvel ezelőtt lándzsát tört amellett, hogy a koronavírus a Nyugat fegyvere a nemzetállamiság ellen.”!!
Igen EU szemétdombon és a nemzetállam ellen küzdő Nyugat!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.