Az orosz külügyminiszter szerint az EU-ban valószínűleg csak Macron „próbál még valahogy az Európai Unió stratégiai autonómiájáról beszélni”, de ezt nem fogják megengedni a kontinensnek. Az orosz külügyminiszter azt mondta, az EU-ban valószínűleg csak Emmanuel Macron francia elnök „próbál még valahogy az Európai Unió stratégiai autonómiájáról beszélni”, de biztos benne, hogy ezt nem fogják megengedni a kontinensnek. Lavrov szerint az EU mindinkább összeolvad a NATO-val, amiből nem is csinál titkot, és Scholz kancellár eltűrte a berlini ukrán nagykövet vele szembeni modortalanságát.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak a plecsni baráti

meglehetősen hasonló a stílus – márha ez annak nevezhető – mellett a mondókájuk is

mottó helyett:
images.app.goo.gl/oUTYSwRbTARsHfHo8

Beszámolók szerint Szergej Lavrov egy hétfői moszkvai ismeretterjesztő ifjúsági fórumon eresztette el magát.
Persze az ott elhangzottak alaphangjához (az is nagyon összhangos), mint pl. „a kollektív Nyugat neoliberalizmusa a szemünk előtt alakul át a neoliberális fasizmus ideológiájává, aminek elsődleges célja az orosz világ kiirtása”, kevésbé blokkfangos, de igazán lenyűgöző azon kirohanása, hogy „Németország Olaf Scholz kancellár és a jelenlegi kormány hatalomra jutásával elveszítette az önállóság utolsó jegyeit is”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.