Nagy erőkkel kereste a rendőrség a 30 éves M. Beátát, aki a korábban bántalmazás miatt elítélt barátjával együtt tűnt el. Egy elhagyatott benzinkúton találtak rá a magyar nő holtestére – írja a tények.hu.

Szemeteszsákban találták meg az eltűnt magyar nő holttestét
Fotó: Pixabay

A Kolozsváron élő nőnek múlt szombaton veszett nyoma. M. Beáta a korábban bántalmazásért elítélt barátjával, Boné Ferenccel együtt indult el túrázni a Kolozs megyei Havasrekettyére.

A hatóságok egy női holttestet találtak Báródsomoson, egy elhagyatott benzinkúton. Rendőrségi források a Cluj24.ro-nak megerősítették, hogy M. Beáta az áldozat.

A nyomozók szerint

a 30 éves nőt barátja, Boné Ferenc gyilkolta meg egy dühroham közepette, majd a holttestét több szemeteszsákba csavarva egy félreeső helyen hagyta, mintegy 200 méterre az országúttól.

M. Beáta annak a Boné Ferencnek a párja, aki két évvel ezelőtt brutálisan megverte akkori partnerét.

A férfit tavaly – miután volt élettársa és több más nő is arról vallott, hogy a férfi megverte őket – a kolozsvári bíróság 90 nap közmunkára ítélte. Továbbá kötelezték, hogy pszichológiai tanácsadáson vegyen részt.

A nyomozók azt próbálják kideríteni a térfigyelő kamerák segítségével, hogy a férfi átlépte-e a román-magyar határt, tekintettel arra, hogy több évig Budapesten dolgozott.

Forrás: Tények

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.