Négy emberrel a fedélzetén eltűnt egy Horvátországból Németországba tartó Cessna 182 típusú kisrepülőgép.

Szörnyű! Eltűnt a radarról egy Horvátországból indult kisrepülőgép

Fotó: PASCAL GUYOT / AFP

Mindezt a horvát belügyminisztérium vasárnap. A sportrepülőgép Splitből szállt fel a reggeli órákban. A horvát légiforgalmi irányító szolgálat radarjáról 11 óra 25 perckor tűnt el a Plitvicei-tavaktól nem messze, Rakovica felett, 700 méter magasan.

A Vecernji List című horvát napilap nem hivatalos források alapján azt írta, hogy egy Németországban bejegyzett gépről van szó, amely Laichingen városba tért volna vissza. Arról, hogy kik utaztak a gépen, nincs hivatalos adat. A repülőgép segélyhívást adott le, mielőtt eltűnt volna.

A hvg.hu kérdésére a magyar külügyminisztérium közölte, a területileg illetékes külképviselet munkatársai felvették a kapcsolatot a helyi hatóságokkal, akik a lezuhant repülőgép utasaival kapcsolatban megerősítették, hogy nincs köztük magyar állampolgár.

Forrás: mti.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...remélem nem a magyar honvédségi luxusrepülő volt meccs után...
jesz
...szörnyű...hangzik a főcím...és bemutatnak egy magyar anyahajót a Dunán, amint
felszálláshoz készülődik...
namihami
@jesz: Ez az új magyar Cessna (lásd még ""magyar narancs""). Ezt a cseh repülőgyárat és ilyen termékét vette meg a Szalay----akárki(a többi bonyolult). Tudod, az asszonyka mostanság (persze, nem a látszat kedvéért) Szentkirályi néven kormánytisztviselő, fillérekért. Csupán csak azért, ha gusztusa támadna valami apróságra, akkor ne mindig az urát kelljen nyaggatnia pénzért. Annak most úgyis nagy az adóssága, hiszen a repcsigyárat állami bank hiteléből kellett megvennie. Igaz, roppant gyorsan jött némi segítség a törlesztéshez, állami vásárlás címén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.