Vlagyimir Putyin orosz elnök külföldi útjain egy ezzel megbízott titkosügynök gyűjti össze a politikus minden kibocsátott salakanyagát – írja a 444.hu.

Az ok igen banális: így igyekeznek megelőzni, hogy bármelyik nemzet titkosszolgálata információkat szerezhessen az orosz elnök egészségügyi állapotáról. 

Híresztelések szerint külön ember van arra, hogy összegyűjtse Putyin székletét

Fotó: MIKHAIL METZEL / SPUTNIK / AFP

A hasonló félelmek nem is annyira ritkák a nagypolitikában: idén februárban az éppen Putyinhoz látogató Macron francia elnök több oldalról megerősített hírek szerint megtagadta, hogy Covid-tesztet végezzenek rajta, attól tartva, hogy az oroszok megszerezhetik a DNS-mintáját.

A Paris Match nevű francia lap két konkrét Putyin-utazásról szerzett ilyen értelmű információt: amikor az orosz elnök 2017.-ben Franciaországban, illetve amikor 2019. októberében Szaúd-Arábiában járt. Értesüléseik szerint a visszaszerzett anyagot mindkét esetben visszavitték Oroszországba, speciális bőröndbe csomagolva. A tároló zacskókat is speciálisan erre a különleges célra gyártották.

Forrás: 444.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Egyesek Orbánét is gyűjtenék, de inkább vallási indíttatásból!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Aki Én: én valószínű, hogy az Isten ostora vagyok és te valagadat csapkodom, hogy érezd az ÚR szavának az értelmét!@Istenakinincsen: @Yoda69: ti csak a megevett szart kiszarók seggénél tarthatjátok mocskos pofátokat! @Emmersson71: a vallási indíttatást hagyd ki a buliból, most a szarral foglalkozz és papizzál szépen - minta jó gyerekek!
Aki Én
@Németh István: Te is tudod, hogy egy nagyon beteg ember vagy.
Németh István
@Aki Én: HOGY TUDD!!! > lehet, hogy betegség az anyagi szerény életmód, de hála Istenkének egészségileg és tudatilag, mi több kedély-állapotilag semmi gond: A hülyéket meg meg tudom különböztetni az értékes emberektől! Azért ez sem semmi!
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 17:35 Te Pista ez tényleg nem semmi!
Mi alapján szelektálsz?Aki trágárkodik acsarkodik az értékes?A hülyéket el sem olvasod?
simmering73
Itt meg a more kakiját kéne árulni 10 dekás kiszerelésben illibbancsoknak. Vinnék mint a cukrot? Durbincsék el is fogyasztanák.
T-Boly
@Németh István: Te nem vagy Isten ostora !
Te egy mezítlábas hülye vagy !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.