Az egyik Kreml-közeli párt legalábbis ezt javasolja.

Putyint elnök helyett hamarosan uralkodónak szólíthatják Mikhail KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP

A Kremlhez közel álló jobboldali Oroszországi Liberális Demokrata Párt (LDPR) szerint, Vlagyimir Putyin hivatalos megnevezése nem elnök, hanem Oroszország uralkodója legyen, mivel ez a kifejezés jobban illene a státuszához – adta hírül a telex.hu.

Az LDPR-t, amely 22 mandátummal rendelkezik a 450 fős orosz dumában, a Kreml gyakran használja arra, hogy szélsőségesebb elképzeléseit terjessze, mielőtt azok elfogadásáról döntene.

Az elnök megszólítást egyébként egy ideig Mihail Gorbacsov, a Szovjetunió utolsó vezetője használta, ezt megelőzően a szovjet vezetőket a kommunista párt elnökének vagy főtitkárának nevezték.

Forrás: telex.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@namihami: Nem lehetne hősi halottnak?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
Na ezek is megbolondultak? Lassan már a sok idióta a lovagok korába megy vissza.
Yoda69
@Shikari: Mirol beszelsz? putyin maga mondta Oroszorszag nem resze Europanak.
magyar1
@kereső: Kénytelen lesz megállni, mert a nato sem kispályás és abból világégés lenne. Abba mindenki belebukna. Amerika ültette a polcra z-t és provokált ez meg jól jött Putyinnak. A szankciók meg jól megemelték az energiahordozók árát - úgyhogy a világ gazdagjai jól járnak. Az átlag, dolgozó embert meg le se szarják, de a teljes összeomlást ők sem akarják. Nem tudnak még elmenni más bolygóra.
kereső
@magyar1: Ugye nem zavar, hogy a magyar fizetőeszköz gyakorlatilag 2010 augusztusa óta tudatosan, a kormány és tettestársa mnb részéről gyengitve van? Ugye nem zavar, hogy a magyar infláció már 2021 novemberében úgy "állt", hogy a kormány meglépte az árstop intézményét?A második felvonás meg 2022 januárjában volt. A háb orú meg 2022. február 24. A tények nem zavarnak?? Ami meg a kikötőt illeti- évente termel 720 milliós veszteséget- euro milliárdokba kerülne a talaj mentresités a szennyeződésektől, és újabb eur milliárdokba az infrastuktúra kiépitése. Nem mellesleg egy 300 méteres partszakaszról van szó- igencsak nehézkes lehet ottan majd dokkokat, kikötőt épiteni tengeri halyók/tankerek számára. Lehet, hogy igazad lesz, és tényleg csak a yechtoknak vették.
magyar1
@kereső: Aki aláírta a szerződést annak ki kellene fizetni a költségeket, mert ugye minden munkahelynek van anyagi felelőssége - ennek is kellene, hogy legyen. A kikötőre gondoltam.
kereső
@magyar1: reklamálj az orbán/szijjártó tandemnél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.