A balliberálisok által vezetett Fővárosi Önkormányzat teljesen átalakítja 2022. szeptember 5-től a parkolási rendszert. A parkolást érintő változások keretében a díjemelkedés mellett eddig A II. kerületben novembertől bővülhet a fizetős övezet. A polgármesteri hivatal parkolási osztályának vezetője, Nagy Zsuzsanna arról tájékoztatott, hogy Pasaréten a Szilágyi Erzsébet fasor–Lotz Károly utca–Pasaréti út–Gábor Áron utca által határolt területen kell majd fizetni a parkolásért, a Rózsadombtól kívülre eső részen pedig a Gábor Áron utca–Pusztaszeri út–Alsó Zöldmáli út lesz az új határvonal, de a Szépvölgyi út 52–66. előtti terület is a bővítés része lesz. Az önkormányzat a 300 forintos zónába javasolja az újonnan fizetőssé vált területeket, olcsóbb zóna létesítése most nincs tervben.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Máshol is kell parkolási díjat fizetnie mindenkinek, ez a terület miért lenne kivétel?
CsipkeRózsa
@durbincs: A bányában ingyen is parkolhatsz.
amortizáltok
vársz egy kicsit akkor a KÖRSZÁLLÓBÓL is parkolóház lesz jó központi hely Mocba plosagy. felmehetsz a hegyre üttörővasutazni fejetlen lenke
amortizáltok
@durbincs: te meg 100 % ban bányarém vagy és töcskölö csilletologató , mennél Böződöujfalura a templomot átépiteni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.