Diverzánsakcióban robbant fel egy orosz katonai raktár a Krímben.

Diverzánsakcióban robbant fel egy orosz katonai raktár az Ukrajnától 2014-ben elcsatolt Krímben, Dzsankoj járásban – ismerte el kedden az orosz védelmi minisztérium.

A tárca szerint polgári létesítményekben, egyebek között elektromos távvezetékekben, egy erőműben, egy vasútvonalon és lakóépületekben keletkeztek károk. Az incidensnek a tájékoztatás szerint nincsenek súlyos sérültjei.

Korábban a minisztérium arról számolt be, hogy kora reggel a Dzsankoj járásbeli Majszoje falunál tűz ütött ki egy ideiglenes lőszerraktárban, és a robbanások következtében ketten megsérültek.

Ukrajna hivatalosan nem reagált a robbanásra.

Két hét alatt ez a második alkalom, hogy a Krím-félszigeten tárolt orosz hadianyag hasonló körülmények között megsemmisült, múlt héten a Szaki városában található katonai repülőtéren történtek robbanások, melyek több repülőgépet használhatatlanná tettek.

Forrás: MTI, Portfolio

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
most az oroszok jönnek...az is fájni fog.

Ilyen a háború...hogy szarna sünt, aki gerjeszti.
Németh István
Sajnos azt kell mondanom, hogy a Putyin pajtásék nagyon megérdemlik!
Módjuk lehetőségük van egy totális rendcsinálásra a puccsista büdös gecik, de az usa és az Eu szemét tagállamainak lerendezésére! MIÉRT NEM CSINÁLJA MEG!? 124 tengeralattjárójából és Kubából hatalmas és gyors csapást tud leadni az agresszor szemét moslék usa vezette országra, ahol a lakosságot is hülyére veszik! A moslék zelenszkijt és csapatát az operatív törzsnek már régen likvidálnia kellett volna! Az usa 6 nagyvárosába néhány atomot kell ajándékként küldeni ! Aztán meg is oldódna a helyzet!
Yoda69
@Németh István: Te naci fattyu, ez a szoveged hazaarulassal er fel. Mi vagy te putin kemje? Rohadt bolsevik hanyadek.
Yoda69
Nagyon jol csinaljak az Ukranok. Ugyanazt a taktikat kovetik, amit a szerbek a naci megszallas alatt. Partizan akciokkal csapnak le a fasiszta tetvekre.
Németh István
@Yoda69: @Yoda69: duplán vagy nagyon kretén fasz! Gondolkozni nem vagy képes szerintem fogsz te még szibériában fagyos halat zabálni!
Yoda69
@Németh István: Te kommunista hazaarulo, fogsz te meg lampavason himbalozni.
Németh István
@Yoda69: seggem a szádon te nagyon hülye! Fingod nincs ki a kommunista, ki nem, csak locsogsz te baromfattyú!
A Krím-i félsziget esete is azt bizonyítja amit a mi moslék balliberális szemeteink is tesznek >> mindenáron rombolni, tönkre tenni a nemzeti értékeket, az emberek hitét, hazugságokba verni akiket csak lehet! MIÉRT IS??? azért mert a KRÍM egy bázis és támaszpont lenne az usa aljas törekvéseinek! Olyan potenciális helyen van, hogy hatalmas környezetben uralni tudná, mintegy fenyegetni az eurázsiai térséget! Te lottyant agyú amikor a seggfej részeges bányászivadék közigazgatásilag átadta a fél-szigetet az ukrán köztársaságnak akkor még a hidegháborús szelek dúltak - még gondolat sem volt az indokínai balhék okán az eurázsiai nyomulásról! Csakhogy az ásványi kincsek feltalálási helyei átírták a hatalomvadász térképet. te agy nélküli szörnyszülött szíveskedj elfáradnia bús picsába!
Yoda69
@Németh István: Te majom. Tagja vagyunk a NATO-nak aminek az USA a legerosebb tagja. Te allandoan a NATO es igy Magyarorszag erdekei ellen beszelsz. Ezert vagy egy mocsok hazaarulo.
Mellesleg inkabb az USA uralja a vilagot, mint a ruszkik vagy Kina.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.