Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerdán arra szólította fel a világ vezető politikusait, hogy a háborús helyzetre tekintettel mondjanak le a semlegesség álláspontjáról. rről az ukrán államfő a The Clinton Global Initiative elnevezésű találkozón beszélt, amelyen videoösszeköttetés útján vett részt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Ezt a zelenszkijt egyértelműen elme-gyogyiba kellene küldeni és a kijózanító kezelés után főbe lőni!
A háborúnak akkor lesz vége ha az usa megszünteti az agresszor mivoltját, kivonul a gyarmato-sítani akart orosz -ukrán földterületről amely - számára - egy idegen földrészen van ÉS!!! az Eu vezetése azonnali hatállyal lemond visszavonva minden oroszok elleni szankciót! Egyszer és mindenkorra békén hagyják ukrán területek anyagi javait a földeket az elszedett (részükre kiárusított) ipari bázisokat >> amelynek ellenértékét nem az ukrán nép kapta meg hanem a zelenszkíj banda nyúlta le! tessenek gondolkozni!
Az orosz maci meg azért támadott, mert nem szerette ha a bajszát húzogatják! az orosz lakosokat halomra gyilkolták, más nemzetiségiekkel együtt ebben érintett a Kárpátalja is! Gondolkozni kéne!!! Hajrá Oroszok, hajrá Putyin!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.