Oroszország dolgozik azon a lehetőségen, hogy betiltsa a nyugati árplafon alá eső olajszállításokat.

A Reuters jelentése szerint úgy fogalmazott:

Olyan mechanizmusokon dolgozunk, amelyek megtiltják az ársapka használatát, függetlenül attól, hogy milyen szintet állapítanak meg, mert az ilyen beavatkozás tovább destabilizálhatja a piacot".

Oroszország már most azon mesterkedik, hogyan kerülhetné meg a friss megállapodást az olajárplafonról

Fotó: 123RF.com

A hvg.hu cikke szerint az Európai Unió tagállamainak szakminisztereit tömörítő Tanács – benne a magyar kormánnyal – és a G7 csoport szombaton állapodott meg arról, hogy a tengeren szállított orosz kőolaj esetében hordónkénti 60 dolláros árplafont alkalmaznak – jelentette be az Európai Bizottság.

Erre Magyarország mentességet kapott, amit Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelentett be. Úgy vélte, ezzel ismételten sikerült megvédeni Magyarország energiaellátásának biztonságát. A Tanács és a G7-ek amúgy egyelőre 60 dolláros határt húztak meg a tengeren szállított orosz olajra.

Forrás: hvg.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Vége! Öngyilkos lett az Európai Unió! - beleegyeztek az olaj árplafonba...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
és annyit kaszálnak rajta, amennyit nem szégyellenek ... a hülye eu szó nélkül kipengeti az árát, nekik elég annyi, hogy ne legyen ciril betű a számlán

HAHAHA
verőce21
Vége! Öngyilkos lett az Európai Unió! - beleegyeztek az olaj árplafonba...
Shikari
Oroszország nem mesterkedik. Nem szállít annak, aki nem fizeti ki a kért árat!
Jól teszi. Nyugat a saját kapitalista kereslet, kínálat szabályát köpi most szembe!
durbincs
Mert ezalatt a nyugat meg má hot ingyé kapja Ámerikából ? ,
Sámannus
@verőce21: Jáj ne má. Az a sapka nem az a sapka amit a gecik hordanak. A mi sapkáink mind az inflációt akarják a szőnyeg alá seperni, ami nem megy. Ez viszont a ruszkik kamrájában takarít. Petya nem is akar ilyen occó olajat venni, és mint a rossz kurva, homokért baszik a sivatagban. Ja és nem a vezetékes olajról szól. Ha jól megnézzük, a muszkák verik a saját tökükbe a kést, mert a háborúnak ára szokott lenni
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Maga má megent hanyagolja a szines piruláit ? Isten 50IQ-s barma ? mint @Horizont: @kereső: @Cucika: @namihami:@m73: @gina: @kula: @csak húgy..: @Aki Én: @m73: @sgl: @Jozefina: @Törölt Nick: @simmering73: @balos: @Cucika: @Havanagi: @teuton: @Yoda69: @kotos: @T-Boly: @Sámannus: @VASTAGBŐR: @Clavigo: @Emmersson71: @orsos vendel: @Dr. Proktor: @volvós: @justhpeter: nevű trágyás szájú 1 ip-s nyálas Sánta Púpos Tésztahátú Trasvestita bérköcsögök ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.