a Szovkomflot nevű orosz állami vállalat – a világ egyik legnagyobb tengeri hidrokarbon-szállítója – a 92 hajóból álló teljes flottáját a ma SUN Ship Management Ltd. néven ismert dubaji cégnek adta át, és ez utóbbira máig sem vetettek ki szankciókat. Ezt négy, a neve elhallgatását kérő diplomata mondta el a Politicónak. Túl sokat nem is óvatoskodtak az oroszok, a dubaji vállalatnak még az akkori neve is hajazott a Szovkomflotéra (angolul Sovcomflot, három elemből álló mozaikszó): SCF Management Services. A SUN Shipping tulajdonképp a Sovcomflot, csak más néven – mondta az egyik diplomata.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

e örö e bódottá
@KisTehen: És te ennek örülsz, te eszement szocio-, pszichopata orbánista debil állat?
csak úgy....
Forrás: vg.hu -fideszes álhírgyár gügye teheneknek!
"mindennek örülök, mi kicseszik veletek" ez egy nagyon rövid de érdekes mondat! ilyent és hasonlókat szoktak irogatni az elmebetegek , mert pld. kik azok a "veletek" !?
a fidesz szavazó tábor már totál leépült? szegény magyarország...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.