Ki örökölheti Kim Dzsongun szuperhatalmát? 

Három gyereke biztosan van a családját mániákusan rejtegető Kim Dzsongunnak, de azt sem zárja ki a hírszerzés, hogy nemrég egy negyedik is megszületett. 

Hol elhatalmasodó depressziójától, máskor egyre súlyosabb alkoholizmusától hangos a világsajtó, az észak-koreai vezető mindezzel nem foglalkozik, amíg családja titokban marad. Kim Dzsongunt csak nagy ritkán kísérheti el nyilvános szereplésekre a felesége, a gyerekeiket pedig, ha lehet, még Vlagyimir Putyin orosz elnöknél is jobban rejtegeti.

Kim Dzsongunnak eltitkolt gyereke születhetett

Fotó: STR / KCNA VIA KNS / AFP

Azonban valami bizonyosan történt, ami miatt ősz óta a kommunista vezető egyre több nyilvános rendezvényre – legutóbb egy katonai bankettre, előtte egy interkontinentális ballisztikus rakéta indítására, sőt még focimeccsre is – elviszi a lányát, szorosan fogva a kezét, holott az életkorát és a nevét sem tudni biztosan. A vezetővel jó barátságot ápoló kosárlabdázó-ikon, Dennis Rodman szerint Dzsue lehet a neve és mostanra már betölthette a tizenhármat, vagyis a lány lehet a legidősebb gyereke Kim Dzsongunnak.

„Ha Kim továbbra is rendre magával viszi a lányát a kulcsfontosságú, nyilvános eseményekre, az azt jelezheti, hogy ő lesz az utódja"

– szögezte le az AP hírügynökségnek nemrég a dél-koreai Sejong Intézet szakértője, Csong Szong Csan. Ugyanakkor a dél-koreai hírszerzés úgy tudja, legalább két másik gyereke is született Dzsue után a diktátornak, ám a jövőt mindenképpen a legidősebb gyereke kezében látja.

Arról, hogy mit lehet tudni Kim Dzsongun többi gyerekéről, a Blikk.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Lölö nem rokona ennek a takonygerincnek?
jáger laszló
Hát akkor gratulálok a kis koreai csemetének!!,
csak ennyi barátilag
J-L.
human
Először arra gondoltam ki a franc bújik ezzel ágyba, de aztán rájöttem.
Vajon mi a helyes válasz, ha egy nőtől egy diktátor rákérdez: - Ön szimpatikus nekem. Én is szimpatikus vagyok önnek?
Persez, hogy igen. Nincs B opció.
Emmersson71
Lölö nem rokona ennek a takonygerincnek?
csipetke
Pedig ennek a fajtának nem kéne szaporodnia...
Csizmás Kond
...és most akik mindent el szoktak hinni azok képzeljék el, hogy egy olyan úgynevezett szupervédet valaki csak úgy ágyba bújik akárkivel amiből születik egy gyerek és azt valahogyan megtudja a világ...szerintem németsöndör bohózatán sokkal okosabb emberek vannak mint itt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.