Hétfő esti videóüzenetében Volodimir Zelenszkij ukrán elnök cáfolta, hogy kivonnák csapataikat Bahmutból, sőt azt mondta, hogy megerősítik a város védelmét. A döntést azután hozta meg, hogy hétfő... Ma a vezérkari értekezleten személyesen kérdeztem meg a parancsnokokat, hogyan tovább Bahmutnál? Visszavonulás vagy a város további védelme és megerősítése? A tábornokok válasza egyhangú volt: nem a visszavonulásra és igen a védelem megerősítésére. Ezt a véleményt a vezérkar egyhangúlag támogatta. Utasítottam a főparancsnokot, hogy keressen további erőket a bahmuti srácok megsegítésére.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Emmersson71: @teuton: @Néro2: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? bár @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: szintén bányás állatok ? csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @Sámannus: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @troppauerhumer: @kula: @Clavigo: @drrotf: @Havanagi: @fideszes gyökér: @Clavigo: +sorosista fasiszta antifák ? @Alfa: @Giovanni Alba: @koszpeko: @Aki Én: ? bérköcsög Pedofilo ? Lágerpribékek ?
durbincs
@Horizont: @Horizont: szájtépő Ótvar ? hát maga még nincs a fronton ? ezzel a félköcsög @m73: -al ? De Slava Ukraini! ?
durbincs
@csak húgy...: Mert maga mint vizelő farturt buzi ? szakértő ? mint csak @Clavigo:+ @Horizont: szájtépő Ótvar ?
durbincs
@csak húgy...: erre maga tócsát vizelt a lába köré ? zoknin keresztül ? minta @Horizont: szájtépő Ótvar?+@m73: a köcsög?
durbincs
@drrotf: @drrotf: Mert Maga a kivénhedt félszemű-púpos-sánta, 50IO-S bánya csilletologató rüfke-madam ?
durbincs
@Giovanni Alba: @Alfa: @Emmersson71: @teuton: @Néro2: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? bár @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: szintén bányás állatok ? csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @Sámannus: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @troppauerhumer: @kula: @Clavigo: @drrotf: @Havanagi: @fideszes gyökér: @Clavigo: +sorosista fasiszta antifák ? @Alfa: @koszpeko: @Aki Én: ? bérköcsög Pedofilo ? Szodomas Lágerpribékek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.