Nem adja át Rapier légvédelmi rakétáit Ukrajnának Svájc. Az alpesi ország vezetése úgy döntött, hogy inkább megsemmisítik a fegyverkészletet, de nem adják át a harcoló félnek. Pedig ezt most könnyedén, semlegességük megőrzésével megtehették volna.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Az az igazság, hogy ha Zelenszkíjt érdekelte volna valamilyen szinten Ukrajna lakosságának élete már rég asztalhoz ültek volna és tárgyalnak a béke feltételeiről, amit aztán persze be is tartanak! Zelenszkíjnek nem drága a lakosság élete mert azok "csak" ukránok, oroszok, magyarok és a többi kisebbség! Akik védettek már a háború elején eltávoztak és amikor végre béke lesz majd jönnek vissza sírni, hogy milyen károkat szenvedtek, holott ők csak pénzt vesztettek míg mások megsebesültek vagy meghaltak! Amíg Zelenszkíj diktál nem lesz béke! A háború kirobbanásának okait is kellene vizsgálni. Amikor az ország saját lakosságát terrorizálta nem ajvékolt az unió meg a többi "jogvédő"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.