A nők közösen intéztek videót Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz és Szergej Sojgu védelmi miniszterhez. Videóban üzentek az elkeseredett moszkvai édesanyák és feleségek Vlagyimir Putyin orosz elnöknek és Szergej Sojgu védelmi miniszternek, hogy azonnal vonják vissza férjeiket és fiaikat a frontról, illetve adjanak nekik megfelelő fegyvereket és elegendő lőszert. Nem először fordulnak az elnökhöz elkeseredett édesanyák a háború miatt Oroszországban.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Majd az agresszor oroszok háborús terveit támogató hülyemagyar maffiahívők gyűjtést indítanak, hogy legyen elég lőszerük az oroszoknak!...
Béla333
Majd az agresszor oroszok háborús terveit támogató hülyemagyar maffiahívők gyűjtést indítanak, hogy legyen elég lőszerük az oroszoknak!...
verőce21
A jelenlegi állóháborúban, a másik oldalon is nagy az elkeseredés: "Zelenszkij alkalmatlansága és drogfüggősége továbbra is a szakadék felé taszítja Ukrajnát"
Pálinkás Pál
kb annyi sikerrel, mint itthon a puhoshoz...
verőce21
Ukrajnának már rég önállósítania kellett volna magát az USA-tól és béketárgyalásokat kezdenie...!
Béla333
A maffiózók elárulták már az aljas elképzelésüket a háború megoldásáról: az ukránok tegyék le a fegyvert, adják át önként az agresszor által megszállt területeket, fogadják el az oroszok által odarakott helytartót.
És ezek valaha még demokratáknak is nevezték a pártjukat.
Most csak egy aljas, hazug, hazaáruló maffia szervezet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.