Megszólalt az orosz elnök.

Hazai beruházásra biztatta az orosz tőkét Vlagyimir Putyin csütörtökön Moszkvában, az Oroszországi Gyáriparosok és Vállalkozók Szövetségének kongresszusán – írja a Blikk.hu

Putyin szerint az orosz vállalkozóknak nem szabad kihagyniuk a lehetőséget, hogy betöltsék a távozó nyugati cégek által hátrahagyott réseket, amíg meggondolják magukat és vissza akarnak majd jönni. Hangoztatta: azokról a vállalkozókról, aki az országban maradtak, kiderült, hogy okosabbak, energikusabbak és hatékonyabbak, mint azok, akik elmentek, és Oroszország rosszakaróinak adnak tanácsot.

Putyin: Oroszország gazdasága új modell szerint kezd fejlődni

Fotó: MIKHAIL METZEL / SPUTNIK / AFP

Az elnök elmondta: Oroszország gazdasága új modell szerint kezd fejlődni, a pozitív tendenciák egyre nagyobb lendületet vesznek. Rámutatott, hogy 2023-ban az inflációs cél – március végén 4 százalék körüli várható – alacsonyabb, mint az eurózóna országaiban, ahol megfogalmazása szerint egyre csak az orosz összeomlást várják.

Arról, hogy Putyin hogyan vélekedik a nyugati tőke kivonulása utáni orosz gazdaságról, a Blikk.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Blikk.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Csak a fejlődéshez , modern technika és technológia is kell , pl nem látok a piacon orsz gyártmányú számítógépet szoftverrel , vagy mobiltelefont , de egy mp3 lejátszót sem , vajon miért !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
A helyzet xar,de nem reménytelen!!
Putyin azért van ,hogy +oldja
And +oldja +lássátok!!!
csak ennyi
barátilag J.L.
izéke
@rokker33: ha a dollár játékpénz ,akkor a forint mi? Wc papir? Gondolom kezed lábad törve költözöl vissza a sógoroktól csak hogy a jó magyar forintot kaphasd :DDD
human
Kétlem, hogy az a vállalkozás ami külföldön, idegen nyelvű területen is megállja a helyét az kevesebb tudással bírni, mint aki otthon marad anyanyelvi területen, kiismert környezetben.
Sakk Matt
Tudjuk, a csökkenés negatív emelkedés!
ómió
De a 4%-os orosz infláció az idióta korruptbolsi brüsszelitáknak még az európaival összevetve se mond semmit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.