Ukrajna háborús bűnrészesnek tartja Magyarországot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ukrajna háborújában hány kárpátaljai magyar halt meg, akiket akaratuk ellenére elvittek harcolni?!
Németh István
Itt az ideje, hogy zelenszkíj és érdek csapata vagyonát azonnal felülvizsgálják, és mint háborús bűnösöket akik asaját népük anyagi javain élősködnek háborús bűnösként felelőségre is vonják!
Az usa-nató armada vonúljon ki Európából az Eu.vezetése bitófára mementónak, az usa Magyarországi nagykövete takarodjon a biden-soros- rocsild buzi állatok farkára! Kiutasítani! és rohadjanak meg!
Németh István
A lényeg a politika a maga szépségén bellül egy kifejezetten szemét dolog és feltétlenül igaz, hogy mindíg az erősebb kutya baszik! Most azt akarják a moslékok, akik nem erősebbek, hanem kifejezetten aljasabbak elérni > az usa-zelenszkíj-Eu.vezetés, valójában az angol usa-kanadai tengely < hogy a világ úgy ítélje meg őket mint a "világbéke" nagy harcosait akik az orosz elnyo-más ellen harcolnak, adnának segítséget az ukrán föld fiainak a szabadságuk, a szuiverenításuk megszerzéséhez! Azért is csinálják a nagy propaganda gépezetük állandó szemétkedését, hogy a világ hülye népei akik csak a folytonos aljasságot hallják el is higgyék azt! Az ukrán földet, és az infrastruktúrák nagy részét felvásárolt usa hódító moslékok a gyarmatosító szemetek, valójá-ban a zelenszkíj helytartójukon keresztül a saját vagyonukat akarják menteni >> igen bizony azt amit kivásároltak! Nem beszélve, hogy amit biztosítanak fegyvert és anyagi támogatást azt bősé-gesen visszafogják követelni >> kizárólagosan azt akarják, hogy a világ hatalmi állásfoglalása alapján a valóságos háborús bűnösök ne kerőljenek felelősségre vonásra"mertazok pont ők lennnek" hanem az esetleges orosz - akár vesztés, hátrányba kerülés - esetén az újjáépítést az oroszok nyakába varják annál is inkább mert ukrán földnek nincs pénze! Az usa meg a többi ácsingózó hiéna!
nem véletlenül kell kitakarodnia az usa-nato armadának Európából, >>78 éve illetéktelenűl szívják itt a lavegőt és rontják meg a nemzeteket! Aztán nagyon fontos, hogy az Eu. vezetés az aljas szemét, róger, kollaboráns banda minnél előbb a bitófára kerűljön > az usa nagykövet meg a rohadt kibaszott büdös kurva anyjának a lukába takarodjon - de minima a biden -soros -rocsildék pöcsére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.