A Donyeck környéki harcok érezhetően alábbhagytak, vélhetően azért, mert ebből a szektorból is Bahmuthoz vezényeltek át csapatokat az oroszok.

Egy útjelző táblára akasztották fel "Putyint"
Kép: Pixabay

Az orosz elnököt ábrázoló bábut akasztottak fel egy útjelző táblára Ukrajnában a frontvonal közelében

– írja a The Guardian.

Az akasztás az ukrajnai Avdiivka városában történt, ami a frontvonal közelében húzódik Donyeck régióban. Bahmut, Avgyijivka és Vuhledar már hónapok óta az orosz–ukrán háború gócpontját képezik. 

Forrás: The Guardian

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Amikor a tehetetlenség átcsap perverzitásba
Ez mutathja a háború szörnyűségét igazán
csak ennyi
Yoda69
Ott fog lengedezni valojaban is - csak ido kérdése.
Pálinkás Pál
itthon mikor látunk ilyet..? nekünk is van " putyinunk "...
ómió
Mert, ugye, a péniszvirtuózt nem lenne "píszí"!
Németh István
A moslék zelenszkij nagyon akarja csinálni az aljas reklámjait Putyinnal szemben > mindenáron háborús bűnösnek akarja nyilváníttatni AMIKOR PONT Ő VOLT AZ AZ ALJAS BAROM SZÓ SZERINT BAROM >> AKI MEGVEZETVE AZ USA TETVEKET IS AZT HITTE, HOGY PARTI-ZÁNKODHAT AZ UKRÁN FÖLDÖN HA A HATALMAT A MOSLÉK PUCCSÁVAL MEGSZERZI! A BAROM ÁLLAT NEM OLVASTA EL AZ 1991-ES MEGÁLLAPODÁST FINGJA NEM VOLT TÁN MÉG MA SINCS A KÁBÍTÓSZERES AGYÁBAN, HOGY NINCS UKRAJNA ÖNÁLLÓ SZUVERÉN KÖZTÁRSASÁG, VAGY AKÁRMILYEN ÁLLAMREND > CSAK ÉS KIZÁRÓLAG UKRÁN-OROSZ FÖDERÁCIÓ MŰKÖDIK MÉGHOZZÁ KORREKT MÓDON MEGKÖTÖTT SZUVERENITÁSI FELTÉTELEKKEL! A MOSLÉKOKNAK KUS!!! Alényeg az idegen földön harcászkodó világhá-borút kiprovokálni akaró moslék usa-nató armadát vissza kell zavarni az indiánoktól elrabolt földre! ÉS NAGYON ROHADJANAK MEG!!!
jáger laszló
Zelenszkij is lógni fog!!!??
Ami késik,nem múlik!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Németh István
Ahogy mendegélaz idő >> egyre inkább bebizonyosodik hogy az usa be van szarva az erőszakos háborús igyekezete sikertelenségtétől! Most éppen a seggfej zelenszkijt zsarolja, fenyegeti, hogy picsánrúgja, ha nem tesz eleget a tavaszi odffenzívának! A barom zelenszkij tudja, hogy eleve bukásra van ítélve az orosz haderővel szemben csak egy esetleges Moszkvára irányuló atomtámadással volna képes zavart kelteni! Be van szarva mert nagyon jól tudj, hogy avagyonát kezető usa menten le is nyúlná minden fillérjét még az Izraeli búvóhelyét is elvenné!
Az oroszok kivárnak , ez mársakk játszma, a felkészűltségük megvan de a saját országrészük területeét )az ukrán földet) nem akarják élhetelenné tenni! Pedig ez fog bekövetkezni! Az hogy az usa arra játszik hogy a világ felháborodása kapcsán határtlépnek és pont az Eu közösség tagaálamainak katonái éltal az egyre távolodó álomkép!
A lényeg az orosz haderőnek megelőző csapást kell fontolgatnia az usa minima 28 nagyváro-sának tereprendetése dolgában! Bízom benne, hogy a készültség megvan! És a világbéke legnagyobb ellensége a pusztulás síkjára lép! ÉS MINDEZ A MOSLÉK USA VEZETÉS ÉS A GLOBALIZÁCIÓS TÖREKVÉSEK JEGYÉBEN!!! ezt ne feledjük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.