Elegük lett a zajból Dubrovnik lakóinak, ezért a város polgármestere több intézkedést is bejelentett, amelyeket a turistáknak a jövőben be kell tartaniuk. A nyári szezonkezdettől már nem lehet gurulós bőröndöket húzni Dubrovnik óvárosában, azokat csak felemelve lehet vinni – nyilatkozta a Jutarnji Listnek a város polgármestere. Mato Franković azt is elárulta, hogy ez a szabályozás tovább szigorodik, ugyanis novemberben elkezdik megépíteni azokat a poggyászmegőrzőket, ahol az óvárosba belépő turistáknak ott kell hagyniuk a bőröndjeiket. Ezeket, némi díj fejében, majd az önkormányzat szállítja a szállásokra. A távlati terv pedig az, hogy már a repülőtéren alkalmazzák ezt a kötelező szolgáltatást azoknak, akik az óvárosban szállnak meg.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Abszolút érthető döntés. Van ilyen bőröndöm és mindig lábrázást kapok a hangjától, valamint igen kényelmetlen a szúrós tekintetek kereszttűzében húzni. Persze ehhez hozzátenném azt a korántsem elhanyagolható dolgot, hogy az is élhetne nemi életet az édesanyjával, aki MINDEN JÁRDÁN leváltotta térkőre az aszfaltot! A kis "közök" miatt pattog a kerék és ad ki már-már elviselhetetlenül zavaró zajt :(
Várom a picit nagyobb és felfújható kerékkel szerelt táskákat!
vacsi
Gyerekkoromban mindenki kézben vitte a bőrönkjét...
namihami
Akinek nem tetszik, az ne menjen oda! Szerintem Dubrovnik felkeresése sem kötelező feladat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.