Kedves Dorka! Most láttam csak a videódat, köszi! Bármilyen régen is ismerjük egymást, kérlek ne kérj tőlem lehetetlent! Sohasem leszek büszke Schilling és Sárosdi „művészetére”, ahogy a magyar emberek jó része is valószínűleg szekunder szégyent érez e furcsa házaspár produkciói kapcsán - már aki egyáltalán tudja, hogy ők a világon vannak... - írja Rákay Philip a Facebookon. Az a helyzet, Dorka, hogy én már csak az a maradi, mucsai, árvalányhajazós típus vagyok, akinek a művészet, s a nagybetűs színház nyújtotta katarzis nem a színpadon pohárba vizeléssel kezdődik, s nem is azzal folytatódik - ahogy a Feketeország című, minden ízében alulmúlhatatlan, abnormális, hungarofób provokációban -, hogy Sárosdi Lilla gumikesztyűs kézzel nyúlkál színész kollégái fenekében, majd ujját szereplőtársai orrába dugdossa. Vess meg érte, de számomra az sem katartikus, amikor Schilling egy száll falloszban szaladgál a színpadon, vagy amikor decens neje a Lúzer című darabban - habteste minden...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Kálmánka miért nem Ó Kovács szilveszternek üzen, hogy nem tisztességes dolog azokat elbocsátani az Operából akik az ellenfelei voltak egy olyan igazgatói választáson, ahol nem a szakma , az Opera dolgozói választottak , hanem a miniszter úr!Meg kellene kérdezni Kálmánomnak hogy milyen érzés úgy igazgatónak lenni ,hogy kollégái nem őt választották hanem a karmester urat?Úgy látszik minden ellenfele ismeri ezt az Ó Kovácsot , mert mindenki tudja hogy az Operánál nem maradhat, mert az igazgató úr nem melenget "kígyókat" a keblén, és üldözési mániája van, és rövid idő alatt már azt is kiderítette hogy ki szivárogtatott ki belső titkokat a köznek..Csák úr igazi "úri módon" elintézte az Operát amikor Ó Kovács mellett döntött annak ellenére hogy a színház szakmai bizottsága az első három között sem javasolta ezt a régi igazgatót, magasról tett a szakmai bizottság véleményére!Igazi demokratikus döntés volt ez, csak azt nem értem, hogy minek volt ez az egész cirkusz a választásnál?Abban biztos vagyok, hogy a következő igazgató választásnál csak olyan ember fog az igazgatói székre pályázni akinek mindegy, hogy az Operában marad vagy nem .Az egyik lába még benn van a színházban ,de a másik már régen kint jár!
Alfa
@durbincs: a kecskebaszó narkós-pedofil fidesz-ner tagok hogy védik a tehetségtelen seggnyaló buzi kálmánkát és társait
drrotf
@durbincs: Anyáddal is így beszélgetsz?Mondtam már a híroldallal kell beszélgetned, ahhoz fűzz kommentárt, ne a hozzászólókkal vitázz!Már többször megírtam hogy ha van feleséged vagy hozzátartozód azzal élj nemi életet , azokat ba.ztasd!Nagyon rövid az eszed!Told meg egy lépéssel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.