Új műholdfelvételek azt mutatják az ukrán csapatok előtt aknamezők, páncéltörő árkok és lövészárkok sora áll, amely az egyik legkiterjedtebb katonai védelmi rendszer a világon – írja a brit The Telegraph. A lap beszámol az orosz hadsereg erődítéseinek előkészítéséről az ukrán ellentámadás visszaverésére, amely közel 1000 kilométeres, akár 30 (!) kilométer mélységű védelmi vonallá áll össze. “Az előrenyomuló ukrán csapatoknak át kell törniük a gondosan kiépített orosz védelmi hálózatot – az ellentámadásra készülve több száz kilométer hosszan kifeszített erődítményeket. A műholdképeken aknamezők, páncéltörő árkok és lövészárkok láthatók, amelyek elzárják az utat az ukrán hadsereg déli előrenyomulása előtt”

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@durbincs: nedveske!Remélem,hogy igazad lesz és az oroszok elfoglalják kárpátalját és a testvéreiden kezdik a kivégzéseket!Akik "átáltak" az ukránok oldalára,mint magácska a nácikéra!
Qqberci
Durbincicus! Milyenek azok a "páncéltörő árkok"?.
nemkati
@durbincs: Ez a féknyúz szennylap melyik The Telegraphnak melyik cikkére hivatkozva rémísztett így meg téged? Szeretném az eredei cikket megnézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.