"Az ukrán erők nagyrészt leállították az offenzívát, miközben a parancsnokok számba veszik az elmúlt két hetet, és elemzik, hogyan lehetne áttörni az orosz vonalakat anélkül, hogy hatalmas veszteségeket szenvednének" - áll a cikkben. Az újságírók azt írják, hogy az orosz légierőnek sikerült nyugati felszereléssel ukrán páncélos konvojokat eltalálnia és több támadást megállítania. Ukrán tisztviselők "fenntartják az optimista hangnemet", és azt mondják, hogy erőik számos területen

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Vadhajtások phaszpajtása! "Az ukrán erők ellenőrzésük alá vonták Piatykhatky falut a zaporizzsjai fronton – közölte egy orosz beiktatott tisztviselő. Ukrajna a múlt héten közölte, hogy alig több mint egy hét alatt mintegy 100 négyzetkilométernyi (38 négyzetmérföld) terület felett szerezte vissza az ellenőrzést, visszafoglalva egy sor falut a keleti Donyeck régióban."
www.reuters.com/world/europe/ukrainian-forces-take-control-piatykhatky-village-zaporizhzhia-front-russian-2023-06-18/
Phaszpajtások', a közpénzből való firkálások helyett, inkább orbán gazditok ániuszát kényeztessétek a meleg szarig!
twitter.com/i/status/1610985785917902850
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 16:10 ☻ Válságvers. ( a megszorítások miatt csak két soros) Csiribiri csiribiri jóisten, nemhogy lóf@sz, ló sincsen!
uploads.disquscdn.com/images/8b41dfb5d13cc5af9dcbeca30251a527d10030f2aad926ecf47f95b71bc01b0e.jpg?w=800&h=624
Ki hívta meg a ruszkikat Ukrajnába?!
simmering73
Tajparasztok meg a csilletöcskölő vadbarom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.