Komoly érdeklődés van az amerikai konzervatív körök részéről Magyarország iránt, különösen ami a családpolitikát illeti – jelentette ki Washingtonban az Alapjogokért Központ nemzetközi igazgatója.

A magyar családpolitikáról és a bevándorlási szabályozásról vennének példát az amerikai konzervatívok

Fotó: Linkedin/Magor-Ernyei

Ernyei Magor kétnapos tárgyalássorozatáról azt mondta, hogy számos kutatóintézet vezetőjével találkozott, ami része a magyar tudásközpont-hálózatok által néhány éve kezdett külföldi kapcsolatépítésnek.

Az Alapjogokért Központ kommunikációs csatornákat épít ki olyan nagy amerikai intézmények felé, mint a Heritage Foundation és az America First Policy Institute, emellett kapcsolatokat alakít ki az amerikai törvényhozás, a Kongresszus irányába is – mondta.

Ernyei Magor hangsúlyozta, hogy a magyar családpolitika eredményei mellett a magyar migrációs politika kelti fel az amerikai konzervatívok érdeklődését, és ennek részeként az America First Policy Institute-tal közös kutatáson dolgoznak: összehasonlítják a magyar és az amerikai bevándorláspolitikát.

Amerikai tárgyalópartnerei "együttérzését" váltotta ki tájékoztatása arról, ami az Európai Unióban a migránsok kvóta szerinti kötelező befogadásáról szóló szabályozás körül zajlik.

Értetlenül állnak azelőtt, hogy az Európai Unió intézményei szuverén nemzetekre olyan politikát próbálnak rákényszeríteni, hogy fogadjanak be illegális migránsokat" – mondta.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hülye,hülyébb ,leghülyébb és fideSSes!
jáger laszló
Hát ennek nem hiszem,hogy nagyon örülnének az amcsi családok!!??Bár ők tudják mitől döglik a légy!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
verőce21
Értetlenül állnak az előtt, hogy az EU intézményei arra kényszerítenének szuverén államokat, hogy fogadjanak be illegális migránsokat...!
Giovanni Alba
@verőce21: ma, 08:21
Aki ezt előadta, az vagy nincsen tisztában a fogalmakkal és a készülő szabályozással, vagy pedig -és ez a valószínűbb- álhíreket terjeszt, rövidebben: pofátlanul hazudik.
www.europarl.europa.eu/news/hu/headlines/society/20170627STO78418/a-kozos-europai-menekultugyi-rendszer-reformja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.