A hitelt a 30 év fölötti nők is igénybe vehetik, sőt, nőtt az összege is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@KisTehen: Ő Dr Dobrev Klára. "Gyurcsányné " meghalt néhány éve- Ő volt GYF édesanyja.
kereső
Dobrev Klára nem hazudik. A kormány új rendelkezése szerint: 2024,01.01-és 2025,01.01 között a harminc év feletti nők csak abban az esetben vehetik igénybe a babaváró hitelt, ha igazolják ezen időszakban a terhességüket. A rendelkezés átmeneti jellegú- azaz 2025.január 1 után ez a lehetőség megszúnik a házaspárok számára, amennyiben a nej már fölötte van a harminc éves korhatárnak. Na, most vagy az a helyzet, hogy az origónál funkcionális analfabéták irják a cikkeket, vagy tudatosan hazudnak. Ennyi(ke).
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 15:45
Hibás válasz, Dobrev Klára nem vette fel a férje nevét, mivel lánykori nevén lett elismert és sikeres politikus.
Rosszindulatú, cinikus propaganisták próbálják meg így összekötni Gyurcsányt és Dobrevet, hogy amit eddig összehordtak Ferencről, azt rákenhessék Klárára is..
A "Gyurcsánynézás" aljas indokból elkövetett kegyeletsértés, ugyanis Gyurcsány Ferencné, Gyurcsány Ferenc édesanyja már meghalt, a politikus saját maga jelentette be pár évvel ezelőtt.
Érdekes módon Handó Tündét még egyszer sem merték Szájernéként említeni, mint ahogy Lévai Anikót sem Orbánnéként, Herczegh Anitát sem Ádernéként és Novák Katalint sem Veresnéként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.