Recep Tayyip Erdogan török elnök a józan ész jelentőségét hangsúlyozta telefonon Vlagyimir Putyin orosz elnöknek, miután a Wagner orosz katonai magánvállalat fellázadt az orosz hadvezetés ellen – közölte szombaton a török államfői hivatal kommunikációs igazgatósága.

Törökország kiállt Putyin mellett
Fotó: MTI/Fischer Zoltán

A közlemény szerint a két vezető a legutóbbi oroszországi fejleményeket vitatta meg a beszélgetés során.

Erdogan a józan ész jelentőségét hangsúlyozta, majd aláhúzta: Törökország kész megtenni "a ráeső részt" annak érdekében, hogy a történtek a legrövidebb időn belül békében rendeződjenek.

Nem sokkal korábban a Kreml is tájékoztatást adott ki a telefonbeszélgetésről, melyben azt hangoztatták, hogy a török elnök "teljes támogatásáról" biztosította az orosz vezetést.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
"Erdogan a józan ész jelentőségét hangsúlyozta, majd aláhúzta: Törökország kész megtenni "a ráeső részt" annak érdekében, hogy a történtek a legrövidebb időn belül békében rendeződjenek."- T
erdogan be akar avatkozni a szuverén orosz állam belügyeibe? Remélhetőleg orbán nem követi a janicsárt!
csipetke
Akkor orbán is kiáll putyin mellett,de idáig hallgattak,mint a sz@r a fűben,mert orbán döntésképtelen, de most,hogy erdogán lépett, így ő is fog..Madárfejűlajcsika,a világ legkomolytalanabb külügyminisztere idáig minden ügyre ugrott,mint a gyöngytyúk a takonyra, de érdekes módon most mélyen hallgat...
gina
Retkes egy patkány a mocskos magyar haverjával együtt, ti is menekültök majd
csipetke
@KisTehen: 20:19 Linkelj már orbán-erdogan képet is, mert abból több van...Milyen érdekes,hogy orbán már töb mint 13 éve nyúzza az országot, lett volna lehetősége bőven megmutatni,hogy tud kormányozni, de helyzetjelentést csak a béka segge alól tudna adni, de még mindig tudtok Gyurcsányozni. Nem veszitek észre,hogy orbán sokszor annyi kárt okozott az országnak,mint Gyurcsány, vagy bármelyik vezetés?
Eladott Ország
Így bánnak a kurdokkal a NATO-tagország Törökországban. Egy 14 éves kurd fiatalt brutálisan megkínzott a török rendőrség Newroz kurd újév napján. Kénytelen volt azt mondani, hogy török. Ugyanezen a napon Biden Newroz fogadást tartott a Fehér Házban.
twitter.com/keyaizol/status/1638902197655044100/photo/1
izéke
@KisTehen: ja pl orbán csinált neked testvérkét,vagy azt te csináltad?
kereső
@Eladott Ország: tegnap 20:44 Ráadásul a kurdok nagy része keresztény- a mi . és Európa utolsó keresztény dns-e, meg x@rik rá., ahogyan az örmény keresztény katonára is tette anno, amikor gyilkosát szabadon engedte- gondolom a "vallásszabadság" nevében. Mindegy is, gurult a dollár, és még politikai tőkét is kovácsolt belőle Magyarországon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.