Jevgenyij Prigozsin hangüzenetben reagált az orosz vezetés szavaira.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
"A Wagner-csoport vezetője szerint a csapatai hétvégi, Moszkva felé tartó menetelésének célja a vállalat megmentése volt, és nem az orosz kormány megdöntésére tett kísérlet."

Hát látod ez baj, elfoglalhattad volna moszkvát de elpuskáztad. Így egy célkeresztet festettél a homlokodra és kinyírtad a hadseregedet. Egy puskalövés nélkül. Elbasztad.
Nessy
@Peller Anikó: Moszkvában akkora harckészültség volt, hogy az 50000 katonát lemészárolták volna.
Peller Anikó
@Virág Árpád: Az nyilvánvaló, hogy a túlnyújtózkodott Wagnert le akarta építeni putyin, ezért nem kaptak elég ellátmányt ukrajnában, és tán ezért küldtek rájuk rakétát is. Emiatt lázadt a prigozsin, dehát kispályás volt és nem akart kormányt dönteni, valószínűleg azért, mert elmagyarázta neki a fehérorosz szutyok amit Nessy is mondott: ki lesztek nyírva mind egy szálig. Ez a harcedzett harcos meg elhitte.

Dehát a törökök is elmagyarázták ugyanezt Egerben, áma Dobó Katica apuci nem vette be.
looper
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én Navalnij véleményére lennék kíváncsi - és nem kicsit, nagyon!

(Hát, skacok, eljött a könnyes búcsú ideje. Tudom, már vagy tucatszor előadtam a nagy halált - rtl.hu/bulvar/2023/06/04/mokus-halal-drama-sepru-video - és könnyes búcsút vettem tőletek, de most aztán már tényleg igazán!
Miért vagyok ebben annyira biztos?
Mert meg van a megoldás! Az már nyilvánvaló, hogy itt nem tudok normális lenni - az a sok és kontrolálatlan szabadság valamiért kihozza belőlem az állatot, és az idők folyamán ez így rögzült bennem (Pavlovi reflex szinten - automatikusan megindul a nyálképződés, amikor belépek a Propellerre).
Na, szóval, mi a megoldás?
Nyilvánvaló, hogy van véleményem a világról meg mindenről, amit muszáj megírnom (nagy úr a muszáj!), tehát - remélem csak egyelőre - nem tudok csak úgy leállni ezzel.
A megoldás egyszerű: másik kommentszekciót kell keresnem, ahol normálisan vezetem be magam (és alkohol kizárva!).
Sajnos, erre nincs garancia, tehát a megoldás az, hogy az első alkalommal, amikor bebakva előtör belőlem az agresszív kismalac (részek disznó!), még aznap, de legkésőbb másnap, kilépek.
Ahogy mondani szokták: Egy próbát megér...

Na csá!

www.youtube.com/watch?v=km8ppDzNtq8 )
izéke
@Nessy: nem biztos,ha a nemzetőrség átáll,márpedig ők valahol hősként tekintettek a wagneresekre,hisz nem a sorozott állomány vette be Bahmutot,talán megtörténhetett volna a csoda... de már nem tudjuk meg,hogy mi lett volna,ha... ebben a jóslásban csak orbánék a profik,hisz ők megmondják,hogy ha Gyurcsány lenne vagy MZP akkor ez és ez lenne...röhely

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.