A megalapozott gyanú szerint az orvos 2023. május 31. és június 20. között a betegeitől hálapénzt fogadott el a kórházban

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ESCOBAR
@kereső: PONTOS MEGFOGALMAZÁS! Ráadásul ha rákattintok a "Forrás: Közbeszéd" fülre ezt kapom:

kepfeltoltes.zapto.org/public/20230722074603közbeszéd.jpg

Ennyire megbízható az az oldal?!
izéke
Nekem is van orvos házaspár ismerősöm,ők nyíltan bevallották,hogy nem a fizetésből élnek. Gyönyörű többszintes házuk van,jól élnek. Viszont nem kérik a penzt és nem is várják el. Ha adnak azt megköszönik,de aki nem tud adni az sincs elhajtva a búsba. Sőt,volt olyan akiről tudták,hogy nem engedheti meg magának de adni akart és nem fogadták el tőle.
nemkati
@ESCOBAR: "De 37 milla az képtelenség!"
Neked. És sok-sok millió embernek Magyarországon. Más országokban, ahol nincs paraszolvencia, vajon miből élnek az orvosok?
ESCOBAR
@nemkati: Fizetésből! Itt is, megemelték! Nagyon helyes, hogy az elmúlt 2 évben már büntetik a paraszolvenciát nálunk! A 37 milla 2023. május 31. és június 20. között képtelenség! Az elmúlt 2 évben is képtelenség 37 milliót összeszedni ebből!
nemkati
@ESCOBAR: Itt most lesz egy vizsgálat, remélem, megtudjuk a végeredményt. Ha valaki naponta elvégez több műtétet, vagy levezet több szülést (nem tudom, milyen orvos ez), és átlag 1 millát fizet egy páciens, akár össze is jöhet. De majd (remélem) megtudjuk. Mészáros Lőrinc tavaly pl. másodpercenként 6108,5 forintot keresett.
ESCOBAR
@Őrnagy: 37 millió több éves hálapénz! Legalább 10... Arányosan éves 3,7 millió, tehát 7,4 a két évre eső...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.