Agyonlőttek két Wagner-zsoldos katonát azért, mert nem akartak részt venni a Putyin elleni puccsban.

Kivégzés járt azoknak a Wagner katonáknak, akik nem támogatták a Putyin elleni puccsot – Saját társaik lőtték le őket

A jelentések szerint a gyilkosságokkal összefüggésben őrizetbe vették a feltételezett elkövetőt, a 35 éves Jaroszlav Sehovcovot, aki a Wagner egyik vezető beosztású katonája.A holttesteket a Voronyezs-Luhanszk autópálya közelében találták meg, azon az útvonalon, amelyet Wagner használt, amikor június végén megpróbálták megtámadni Moszkvát. Személyazonosító okmányokat nem találtak az áldozatoknál – írja az Rtl.hu.

Az orosz sajtó szerint a feltételezett elkövető bevallotta, hogy lelőtte a férfiakat, mert nem támogatták a június 24-i fegyveres felkelést.

A BBC közben arról írt, hogy a Wagner-csoport tagjai leeresztették az orosz zászlót dél-oroszországi bázisukon, és Fehéroroszországba tették át a székhelyüket. A műholdfelvételek alapján körülbelül 300 sátrat állítottak fel Tselben két hét alatt. Kedden Fehéroroszország vezetője, Alekszandr Lukasenko azt mondta, a Wagner „jelenleg táborokban tartózkodik” az országban.

„Ha Fehéroroszországnak szüksége van rájuk, azonnal felszólítjuk a Wagner katonai magánvállalatot, hogy védje meg a nemzetet” – tette hozzá.

Forrás: Rtl.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Hiszem,ha akarom!!
Olyan hihetetlennek tűnik,hogy kételkedem!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
Hiába na az embernél rosszabb korcsot nem hord a Föld a hátán!Mindegy kit vagy mit kell ölni arra jó pénzért és néha más "nagyobb érdekből" ölni dicsőség a megvezetők "zsoldosainak"!
izéke
Minden golyó jó helyre ment,csak így tovább
Macskaszem
Én azon csodálkozom, hogy ez a Prigozsin még él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.