Ferencz Orsolyával, a Magyar Nemzet készített egy nagyinterjút, melyben szó esett a Jámbor András mozgalma körüli botrányról, melynek kapcsán, a politikus szerint a párbeszédes képviselőnek le kellene mondania mandátumáról. De olvashatunk arról is, hogy milyen érzés volt átvenni az országgyűlési széket, hogyan született meg szerinte a jobboldali Magyarország, és szerinte milyen befolyással próbálja irányítani Brüsszel az NGO-kon keresztül a magyar belpolitikát. Alábbiakban az interjút szemléztük.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
@durbincs: mi van tirpák? Megittad a lábvizedet? Jó apja légy az öcsédnek vagy elviszik és csinálhatsz másikat a hugodnak és ugrik a kiccsaládi segílyke
drrotf
Ferenc Orsolya nem egy jó jogi érzékkel megáldott teremtés!Annak a képviselőnek kell lemondani AKI VALAMELY OKBÓL NEM VÁLASZTHATÓ, ha pedig a megválasztását a jóváhagyták és képviselői esküt letehette, akkor mit vájkál ez a nő egy másik ember életében?
Giovanni Alba
@drrotf: ma, 15:55
Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Van még kérdés?
CsipkeRózsa
Ferenc Orsolya amikor megszólal, mindig bebizonyítja, mennyire hülye. Hallgasson inkább, nem kell mindig igazolnia, milyen hűséges Orbán-seggnyaló.
izéke
@durbincs: mi van tirpák? Megittad a lábvizedet? Jó apja légy az öcsédnek vagy elviszik és csinálhatsz másikat a hugodnak és ugrik a kiccsaládi segílyke
Macskaszem
@CsipkeRózsa: De, igazolnia kell, ezt Simonka György mondta, miután kib@szták a parlamentből: "Amíg a parlamentben dolgoztam, minden reggel úgy keltem fel, hogy aznap is legalább egy Facebook-posztot írnom kell, amivel azt mutatom, az emberekért dolgozom, amivel szimpátiát váltok ki. Én ezt nem kedveltem."

Ezért van ez a nagy írhanék fidkányéknál akkor is ha nincs mondanivaló. Muszáj nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.