“Ha magyar vagy, akkor te egy hivatással születtél meg. Neked van egy küldetésed. Az a dolgod, hogy ez a sziget, ez a nyelvi, kulturális nagyszerű sziget, Magyarország és a magyar kultúra ne tűnjön el a föld színéről” – fogalmazott Orbán Viktor a Facebook-oldalán közzétett videóban augusztus 20-án. Úgy jöttél világra, hogy van küldetésed. Ha ezt megértik a magyarok – van aki ezt szigorúbban veszi, van aki lazábban, van aki viccesebben, van aki patetikusabban – de hogyha ezt minden magyar megérzi, hogy ő egy nagy folyamatnak a része, ami több mint ezer éves történelmi folyamat, és az ő gyermekei is, meg az unokái is ennek a folyamatnak lesznek a részei, akkor szép. Ha ezt megérzik a magyarok, akkor jó születésnapunk volt

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Te orbán, konkrétan NEM !! Hitvány ember magyarnak alkalmatlan!
gina
Szeretnél csak az lenni te retkes zsitos román putris, ja te is mocskos durbincs !!!
gina
@durbincs: Látom unatkozol te román sz@rdarab
simmering73
"Orbán az államalapítás ünnepén azt üzente a magyaroknak, hogy „ha magyarnak születtél, neked van egy küldetésed. Az a dolgod, hogy ez a sziget, ez a nyelvi, kulturális, nagyszerű sziget, Magyarország és a magyar kultúra ne tűnjön el a föld színéről. Mert rajtunk kívül senki más nem tudja fenntartani. Ez a magyarok dolga” – mondta Magyarország fasiszta diktátora.
Kissé módosítanánk ezt az üzenetet annak érdekében, hogy Magyarország és a magyar kultúra ne tűnjön el a föld színéről. Ez pedig az, hogy ha magyarnak születtél, akkor neked van egy fontos küldetésed: az Orbán Viktor és tolvaj családja által vezetett fasiszta bűnbandát takarítsd el az országból, mert ők azok, akik az egyedüli veszélyt jelentik Magyarországra és a magyar kultúrára."
nepszava.us/ha-magyar-vagy-van-egy-kuldetesed-elkergetni-az-orban-bandat/
simmering73
@durbincs: Román tekenyővájó a havered, te büdös bérköcsög csilletöcskölő buzi Ploestiből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.