A bíróság 200 ezer dollárban (mintegy 70 millió forintban) állapította meg az óvadékot Donald Trump ügyében Georgia államban – derül ki a hétfőn nyilvánosságra hozott bírósági iratokból.

70 millió forintos óvadékot kell fizetnie Donald Trumpnak

Az óvadéki megállapodás egyben megtiltja a volt elnök számára, hogy a 2020-as elnökválasztás georgiai eredményének megváltoztatására irányuló kísérlet vádjával indult ügyről a közösségi médiában kommunikáljon, illetve az ügyben szereplő tanúkat és a többi vádlottat "közvetlen vagy közvetett módon fenyegesse".

Az óvadéki megállapodást a vádemelést kezdeményező Fulton megyei kerületi ügyész, Fanni Willis, Donald Trump védői és a bíró írta alá.

Az ügyész múlt héten augusztus 25-ét, pénteket jelölte meg Donald Trumpnak határidőként, ameddig meg kell jelennie a hatóságok előtt. A volt elnök hétfőn azt írta közösségi oldalán: csütörtökön Atlantába megy, hogy letartóztassák. A CNN értesülése szerint Donald Trump azt tervezi, hogy a Fulton megyei börtönben jelentkezik.

Az ügyben a volt elnök mellett még 18 ember, Donald Trump több korábbi közvetlen munkatársa ellen emeltek vádat a múlt héten bűnszervezetben elkövetett cselekmények miatt a 2020-as elnökválasztással összefüggésben.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@jesz: Elitélik bazmeg 25 évre és jó ha nem ölik meg, hát ezért.
jesz
@Peller Anikó: nyugi, ő is ott él, mint te, tudja a lehetőségeket...bazmeg.
mint látod, azt is vázoltam.
ómió
Szóval, az efftársi csalásról kuss! Méghozzá "demokratikusan"!
Peller Anikó
A putyin ellátogatott az usába, nem kellett volna. Éppen letartóztatták a trumpot is, a putyinnak meg 'véletlenül' eltörték a lábát, így a beszélőre mankóval érkezett.

pbs.twimg.com/media/FrsBh44WIAEctiV?format=jpg
Peller Anikó
Melani meg boldogan integet arabnak befelé, az arcára van írva, végre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.