Benyújtotta lemondását az európai bizottsági tagságáról Frans Timmermans ügyvezető alelnök, az európai zöld megállapodásért felelős uniós biztos, miután úgy döntött, hogy jelöltként indul a soron következő hollandiai választáson - tájékoztatott az Európai Bizottság kedden. A brüsszeli közlemény szerint Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke köszönetét fejezte ki Timmermans alelnöknek az uniós bizottság és az európaiak érdekében végzett sokéves munkájáért, és azonnali hatállyal elfogadta a holland uniós biztos lemondását.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Őrnagy: Aha... A pedofil adocsalo Berlusconi is talakozott többször a potrohos kolostormalaccal. Akkor a potrohos kolostormalac is pedofil??? Hogy adocsalo, azt persze mindenki tudja, hiszen ö maga szegeny, csak a csaladja minden tagja milliardos, kiveve a Gazsit...
teuton
@Őrnagy: Gyagyas baka, mi a szar miatt aggodsz te masok miatt??? Nem amiatt kellene inkabb aggodj, hogy a maffiavezer potrohos minden percben lopja a penzt a zsebedböl??? Erdekes modon neki nincs semmije, csak az összes rokona, csaladtagja meg haverja lett 13 ev alatt milliardos!!!
teuton
@Őrnagy: Gyagyas baka, olvassad vissza a SAJAT vakarmanyaidat! TE senkiert nem aggodsz, csak gyülölködsz, sertegersz, vadaskodsz es fröcsögsz, mint a többi fifdeszbirka. Ennek megfelelö a lajkjaid szama...
teuton
@Őrnagy: EN aggodom miattad, valami nagyon nincs rendben a fejedben. Ja, tudom mar, gyagyas vagy... Vasarnap a templomozas helyett 50 kommentet vakarsz be 8-10 oraban es kapsz erte 2 lajkot hasonlo gyagyasoktol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.