gencsak felborzolta a nyugati médiumok kedélyeit egy, a Stereogumban készült interjú Alice Cooperrel, amelyben az előadóművész arról beszélt, mennyire aggasztónak tartja, hogy a „transz mozgalom” (vagyis a magukat nőnek képzelő elmebetegek) mindig a gyermekeket veszi célba, és már egészen fiatalon igyekeznek összezavarni őket, amihez sok szülő még asszisztál is. Az önerőből karriert építő zenész abban a szerencsés helyzetben van, hogy – ellentétben a hollywoodi pénzügyi köröktől függő, elefántcsonttoronyban élő színészekkel és a kiadók által irányított „újhullámos bandákkal” – neki saját, önálló véleménye lehet, amit ki is mondhat úgy, hogy attól sem kell tartania, hogy egzisztenciálisan teljesen tönkreteszik.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hogy is van ez?!? Alice (ez ugye echte női név) Cooper, aki anno Vincent Damon (ez még férfinév) Furnier néven látta meg a napvilágot! Akkor neki is akad némi transznemű gondja? A Vince, aki Alíz?
Ha hallgattál volna...
namihami
@KisTehen: 13.50: A Kaletáról és a többiről is csak utólag derült ki! Ettől persze még nem biztos, de az Alice csak erős csavarral Vincent!
namihami
Megint figyelmetlen voltam és az ""eredmény""? Hát nem egy hülyére sikerült rákattintani?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.