Nem változtat a magyar külpolitikán.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem hülyék vagytok, hanem aljas, korrupt, hazaáruló gazemberek!
kereső
Pjotr. Ez a szöveg a sarki kocsma kidobó legényének szövege. Már a csapos sem engedné meg magának.
Te/ti meg a szuverenitás- amikor egy olyan egyszerű kérdésben is , mint a NATO bővitése másra vártok, és az ő döntésétől teszitek függővé a saját döntéseteket.
Szuverenitás?- amikor azzal ütitek el a gyalázatos orosz tankönyvi irományt, hogy ti nem vitáztok 56-ról, miközben az oroszok azt fogják tanitani, hogy Magyarországon 1956 nem szuverén , önálló döntés volt- azaz megkérdőjelezi az ország önálló döntési képességét- és ahhoz való jogát, amikor azt követeli, hogy lépjen ki a NATO-ból. Mindamellet egy az egyben lefasisztázza 1956-t, az abban résztvevőket. De, ti "nem vitáztok".
Szuverén?? Mikor rendeled be a szerb nagykövetet a szabadkai magyar felirat eltávolitása miatt? Mikor kérted számon a törökökön az augusztus 20.-i incidenst?
Tudod pjotr, a tapasztalatom az, hogy a ti szuverenitásotok- csak ugyanolyan szómágia, mint a többi fideSS szlogen, és leginkább csak az ország szövetségeseivel szemben alkalmazzátok- Eu, NATO.
Ez meg nem más, mint hazaárulás- amit ti mostanság "szuverenitásnak" mondtok,
gina
Pedig te az vagy agytalan buzi kis senki, és az 5 órással jöttél

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.