Vladimíra Marcinková szerint fogdosták és befogták a száját, amikor segítségért kiáltott. Erdogan embereinek tette következmények nélkül maradt.

Erdogan testőrei szexuálisan zaklattak egy szlovák képviselőnőt

Kép: STR / AFP

Vladimíra Marcinková, a szlovák SaS párt képviselője arról nyilatkozott, hogy Recep Tayyip Erdoğan 2015-ös pozsonyi látogatása idején szexuálisan zaklatták őt a török elnök testőrei – számol be a Parameter.sk. A lap a Cas.sk-t idézve írja, hogy az incidens a szlovák elnöki palotában történt, amikor Marcinková Andrej Kiska egykori köztársasági elnök tanácsadója volt.

Marcinková szerint a testőrök akkor nyitottak be hozzá, amikor egyedül dolgozott az irodájában:

Elővették a telefonjukat, mondván, hogy szeretnének egy fotót, de én azt mondtam, hogy köszönöm, nem. Közelebb jöttek, győzködtek, majd fogdostak, én peig segítségért kiáltottam. Befogták a számat, de szerencsére a kiáltásomat meghallotta akkori kollégám, Pavol Sybila, aki a másik helyiségben volt.

Csak amikor Sybila belépett az irodába, akkor távoztak a testőrök. A történtek következmények nélkül maradtak Marcinková elmondása szerint:

A diplomáciai szolgálat szintjén a nevemben azonnal panaszt tettünk a testőrség viselkedésére, de amennyire tudom, semmilyen válasz nem érkezett.

Erdogan emberei Budapesten is megtámadtak egy embert: augusztus 20-án vertek össze az utcán egy férrfit, amiért beintett a török elnöknek. Az ügyben feljelentés született, erről itt írunk bővebben.

Forrás: Paraméter.sk

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Ki hitte volna,hogy ez egy civilizált országban gondot okozhatna...bezzeg nálunk,orbán örömmel átadná a várat is emberestől újra egy kis baksisért csak csörögjön a kassza
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
itt lenne az ideje ezt a szardarabot, meg a testőreit is eltakarítani,...civilizált világnak nincs szüksége muzulmánra...
jesz
...érdekes történet...pláne nyolc év távlatából...ez amolyan csipkerózsika ébredés a nő részéről? És miben reménykedik?
Pálinkás Pál
@jesz: az időnek ehhez semmi köze..." civilizált világnak nincs szüksége muzulmánra... "...melyik részét nem érted..?..
Toller Béla
Egy valamirevaló TEK,ha meglátja erdogan embereit, tüzet nyit !
Maxipocak
@Philip Marlowe: Neked pedig a levágott f*szodat kéne a seggedbe dugni, miközben a golyóidat a torkodon nyomják le te fideszgennyedék snáci söpredék. Szívesen. Ja és a nődet a hátadon kéne megqrni. Hogy baszdszájbaaqrvaanyád!
balos
@Toller Béla: Rád,ha ilyent állítasz 1 dróidról!Ezek már agymosáson is túl vannak!(most feltételeztem,hogy volt nekik)Hiába öregszem és megengedő vagyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.