A bolygónkon rohamosan hanyatlik az életminőség, erről pedig egyedül az emberek tehetnek. Az emberiség képtelen féket szerelni a saját eszelős szaporodására és így mielőtt lefékeződhetne elherdáljuk a bolygó teljes nyersanyagkészletét. Nullára. Ezzel párhuzamosan a környezetünk élhetetlenné válik, az időjárás megbolondul, az édesvízkészletek kiolvadnak, a tengerszint akár 100 méterrel is megemelkedhet. A felmelegedés öngerjesztő folyamat, a hőmérséklet emelkedése nem áll meg 50 C foknál. Legalábbis nyáron. Mit kell tenni? Minden eszközzel akadályozni kell a szaporodást. Vagypedig ..

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
pontosan bizonyos rakásra ellő fajtákat steerilizálni kéne...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Nna, ez is egy lehetőség. Sokkal jobb mint az emberiség felének a kiirtása.

Hátmég a kétharmadnak.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: meg lehet nézni, hol erős a túlnépesedés..?...csak eddig a természet megfoldotta, tíz ellésből megmaradt jó esetben kettő, de most ezeket megmentik..afehér ember hibája...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Sajnos így van. A fehér már nem szapora, sőt. Már már csak beültetéssel szület gyerek. A 'jólét', a tévé vagy akár a net fékezi a szaporodást. De csak a környezetszennyezés után, mert az a másik fékező.

A 2000 felrobbantott atombomba, a permetezőszerek, a műanyagszennyezés megteszi a maga hatását, nameg a rákok. Pedig nem is eszünk olyat, csak elvétve. Én is csak egyszer ettem egy rákkonzervből egy falatot aztán mégis.

De a szapora népek sose érnek olyan szintre ahol kevesebb lenne a gyerek, erre nincs már idejük.

Azonnali megszorításokra lenne szükség a benzines utazgatásokra például.

Nem vitás, hogy a napelemes autózás lélegzetvételnyi időt hagy nekünk, de a szaporodásra azonnali elrettentő vámot kellene kivetni, különben...

Na nem a fehéreknél az előbbiek szerint, náluk a benzin a sarkalatos pont.
Peller Anikó
Hupsz, Úgy tűnik sikerül javítani a hidrogénmeghajtáson. Így a napelemek újabb virágzásba kezdhetnek ha sikerül a termelt energiát hidrogénbe fektetni. A hidrogénre mint akkumulátor égetően szükség van.

Bár nálunk nyilván nem vezetik be a technológiát mert mi elektromos akkumulátorhajtásra rendezkedünk be, nagy büszkén. Már épül is az ezredik akkumulátorgyár magyarországon.

index.hu/gazdasag/2023/09/13/autoipar-autogyartas-hajtaslanc-hidrogen-karbonsemlegesseg-elektronomos-auto-elektromobilitas/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.