A támadás még péntek napközben történt. A videók későn este jelentek meg arról, ahogy ukrán rakéták csapódnak az orosz Fekete-tengeri Flotta főhadiszállásába.

Videón rögzítették, ahogy az ukrán rakéta becsapódik az orosz Fekete-tengeri Flotta főhadiszállásába
Fotó: Twitter

Péntek délután az ukrán légierő hivatalosan is elismerte, hogy ők felelősek az orosz fekete-tengeri flotta szevasztopoli főhadiszállására mért rakétacsapásért. A Kyiv Post szerint a pénteki támadás után a légierő szóvivője, Jurij Ignat később arról beszélt: azt remélte, hogy ennél nagyobb lyukat sikerül csinálni a flotta főhadiszállásán – írja a Telex.hu.

Őszintén szólva nagyobb lyukat szerettem volna

– mondta Ignat az ukrán televízióban. Hozzátette: bár elégedett a csapás eredményével, remélte, hogy a hatás drámaibb lesz.

Forrás: Telex.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Összeomlott az ukrán hadsereg, menekülnek a katonák.origo
HAHAHAHA
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Virág Árpád
@Shikari: Az operatőr már várta a jelenetet! Csapó 1 indul...
kereső
@Shikari: 09:01 Ezzel csak az a "probléma". hogy amig az ukránok kimondottan katonai célpontokat bombáznak, azokra eregetik a filléres drónajikat, addig a hős szovjetszkaja armija - kimondottan civil célpontokat bombáz, és civileket öl meg a drónjaival. Ez lesz a nagy-nagy visszavágó. Te meg ezt dicsőited. Gratulálok.
Csizmás Kond
...ebből csak annyi igaz, hogy ukrániából lőttek...de nem ukrán rakéta, nem ukrán vezérlés és nem ukrán győzelem...viszont a fájdalmas levét az ukránok fogják meginni.
kulabombaafityiszre
Összeomlott az ukrán hadsereg, menekülnek a katonák.origo
HAHAHAHA
twisted metal
Emlékeztek még az űrfegyverkezési programra?
Ha az most meglenne, Oroszországnak már akkor havaztak volna, amikor még el sem indult!
Gondolom leszavazták a republikánus - amúgy fegyverbuzi - kongresszusi képviselők, akik azt hiszik, hogy egy shotgunnal mindent meg lehet oldani.
percsi
Milliók halnak meg, lesznek nyomorékok, hajléktalanok pár mocskos-gyilkos miatt. Könnyű háborúsdit játszani luxus körülmények között elbújva. Hatalommal visszaélő gyáva szarok.
kereső
@Shikari: Ez meg miféle válasz? Az ukránok a hibásak, mert az oroszok lövik- bombázzák, szuperszónikus rakétákkal lövik a lakóépületeket??? Ne igyál már ma többet!!!
kereső
@Shikari: Százezerszer be lett bizonyitva, hogy ez hazugság- és nem más mint orosz propaganda hazugsága. Nincs más? Akkor pá!
kereső
@Shikari: Miről hadoválsz kiscsira? 2014 óta ott van dombaszban, a luhanszki régióban az orosz állam által pénzelt wagner, a fasiszta terrorista zsoldos csapat. Te vagy a fasiszta- nyilas máté kis csicskása .
izéke
@Shikari: akkor némulj el örökre és nem lesz fasiszta propaganda te zsebpiszoknaci
Virág Árpád
@Shikari: Hálátlan egy fickó! Most a lengyeleket alázza! Érdemes volt nekik odaadni a sok haditechnikai eszközt!
simmering73
Háború van nem? Egy agresszor lator állam megtámadta Ukrajnát. Akkor mi az, hogy beismerték az ukránok, ők a felelősek. Odab@sztak nekik, mert megérdemlik.
simmering73
@Shikari: Mi van Raguza kedvence? Mi a tipped, mikor lesz vége a háborúnak? Ha már az első tippedet piszkosul benézted.
kereső
@Shikari: tegnap 18:43 Tényleg elég. Úgyhogy be is fejezheted a múködésedet!!! Üzenem a tartóidnak- hogy kár rád költeni a rubelt.
kereső
@Shikari: Óh, nekem nincsenek "tartóim", nem úgy mint neked és kormányodnak. Miért vádolsz azzal, amit te magad követsz el. Ja, ez a fideSS-es/nyilasos fifika. Amit egy "meleg", zsidó talált fel. Nem érzed magad hülyének ebben a szituban???
kereső
@Shikari: Kit "hergelek", te szerencsétlen mátényilas propagandista?? Hm??? Téged?? Na, akkor egész jól csinálom- nem de? De. Ja, mindezt pénz és megbizás nélkül teszem- csak is,és kizárólag a saját "élvezetemre".
kereső
@Shikari: Te mióta, és miért is vagy magyar??? Te nem vagy magyar, mert hitvány ember nem lehet magyar- magyarnak alkalmatlan vagy.
Lepényleső
Tragédia,- de ez inkább sport mint a vadászat,- amikor fegyvere csak az egyik félnek van?
Hasonlóan mint itt vadásznak a köz,és magánpénzekre,mi meg lesünk a "fegyvereik" csövébe?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.