Szergej Lavrov Oroszország Ukrajna elleni háborújának egyik legfőbb támogatója és mint pozícióban lévő külügyminiszter annak egyik  irányítója, most egyszerre megszelídült, és békegalambot igyekszik játszani, legalábbis a Közel-Keleten.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Virág Árpád
Nagyon egyszerű! A HAMASZ által használt fegyverek gyártóját be kell azonosítani! Ez egy információ... Utána jöhet a többi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Őrnagy: Helyettesitsd be az usa-t, az oroszokkal, és gazdag arab országokkal.
Vajh miért nem kell egyiknek sem a "sokat szenvedett" palesztin nép??? Miért is van az, hogy a palesztin államot a világ "nyugati" fele támogatta /támogatja a mai napig dollármilliárdokkal- az olajban gazdag arab testvérek 20%-al részesednek a támogatásokból, most meg ünnepli a zsidők és keresztények kiirtását?
Valami baj van a valóság érzékeléseddel, nyomod a kreml dumáját- mert lavrov elvtárs tegnap ugyanazt mondta , mint amit ti szajkóztok itt szombat óta.Ugyanazt nyomjátok Ukrajna esetében is, amit a kreml mond. Csodálkozol ezek után, hogy teljességgel hiteltelen vagy?
Egyébként meg arra semmiféle mentség nincsen, hogy fegyveres terroristák körbe zárnak egy zenei fesztivált, és az ott szórakozó fegyvertelen fiatalokat válogatás nélkül legyilkoják. Az izraeli területen az úton megállitják a gépkocsikat-és családokat irtanak ki, a szent dzsihád nevében. Erre nincsen mentség- és felmentés.
És tisztázzunk valamit, a "gázai övezet" nem GETTÓ!!, hanem a világ 130 országa által elismert állam- amelynek neve "Palesztina", amelynek megfigyelői státusza van az ENSZ.ben is. És, ha úgy tetszik, akkor szombaton nem hamasz, nem a hezbollah kezdett háborút Izarael ellen, hanem a palesztin állam fegyveres alakulatai. Pont.
kereső
@sgl: A Palesztin állam létezik- a "gázai övezet"-és cisz jordánia területe. 2005-be Sharon akkori izraeli miszterelnök erőszakkal kitelepitette a zsidókat a gázai övezetből, hogy ott létrehozhassák a tisztán palesztin államot. Cisz jordánia a Jordániától elszakitott terület a 6 napos háborúban- lakosai 2,8 millió fő: 2,4 millió arab"palesztin"(bár ilyen népcsoportot a történelem nem is ismer- ők arabok), és 400 ezer zsidó . Igen van ilyen állam, Magyarországon is van hivatalos képviselete.
kereső
@Őrnagy: Ez nem etnikai szemben állás, hanem vallási. A kettő nem keverendő össze.
Yoda69
@Őrnagy: Nem a rossz nyelvek szerint, hanem a ruszki propaganda szerint.
Ezzel szemben az igazsag az, hogy lavrov elvtars (aki kituntette tarajos petyat a szovjetunio hoseve), alig 3 honapja egyut fenykepezkedett a hamas vezetoivel. Pedig akkor javaban folyt az Ukrajnai haboru. Vajon mirol targyaltak? Es vajon szijrago mirol targyalt Iran vezetoivel, akik szinten a hamas-t tamogatjak. Gyanus nekem hogy orbanek is a terrorizmust tamogatjak.
rakitics41
Már azt hittem hogy maguk a palesztinok!Ez teljesen azonos azzal, hogy most az oroszok kampányolnak a békéért!Ezeknek a diplomatáknak nincs bőr a pofájukon, vagy nagyon vastag bőr van rajtuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.