A harcok jelenlegi állása azt mutatja, hogy egy elhúzódó állóháború alakulhat ki Ukrajnában. A hadsereg főparancsnoka szerint a harcok ilyen alakulása felőrli az ukrán haderőt, miközben Oroszországnak időt ad arra, hogy folyamatosan újraépítse a csapatait.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Maccska: A 118 célpont, mindegyike civil volt. A civilek elleni ilyen nagyarányú támadás, meg terrorizmus.Ha ezt Izrael esetében elitélitek, akkor ukrajna esetében miért nem teszitek?
kereső
@Maccska: Hogy a francba jön ide Afganisztán, hacsak úhgy nem , hogy a dicsőséges vörös armija ott is belex@rt a ventillátorba. Na ezt kapják majd most is- "ámen"!!!
kereső
@Maccska: Te jössz matekkkel, aki két számot nem tud összeadni?? Ja, azért nincs pénz- mert orbán eddig!!! vétózott. Az ujjáépitést meg vállaltok/cégek fogják végezni- nyugi lesz arra pénz. Hammarébb, mintahogy orbán egyetlen eurocentet is elkölt ebben a költségvetési ciklusban. Ja, valahogy elkerüli a figyelmeteket, hogy az ukránok, amellett, hogy háborút vívnak, állandó támadásoknak vannak kitéve azok a városok is, amely több száz kilométerre vannak a fronttól, de dolgoznak- termelnek, és az ország azon részei működnek.
csak úgy....
@Őrnagy: föltünt nekem, hogy neked mindenbe igazadnak kell lenni, különben dührohamot kapsz! :) -ez a gyogyósság leg elviselhetetlenebb fajtája és gyógyíthatatlan!
csak úgy....
@Őrnagy: ezt az "értelmes" választ is csak az elmebetegségednednek lehet tulajdonítan!
meg kell hagyni, faxán leépültél te gyagyások gyöngye! :)
kereső
@Őrnagy: Nem jó passzban kaptál el, halottak napja van, igy aztán nagyon zsémbes vagyok- úgyhogy röviden, tömören, és úrinő módjára eltartott kisújjal mondom: menj a jó büdös , redvás 3,14csába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.